Με τον αέρα του νικητή μοιράζει υποσχέσεις

Φήμες θέλουν τον μεταβατικό διευθυντή ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, Βασίλη Θωμόπουλο να πραγματοποιεί ραντεβού με πολιτικά στελέχη ή άλλους παράγοντες και να εμφανίζεται βέβαιος για τη νέα του θέση στη ΝΕΡΙΤ, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες. Γεγονός προκλητικό και άδικο για τους υπόλοιπους υποψήφιους, που δημιουργεί υπόνοιες για «μαγειρέματα» και εκθέτει τους προϊσταμένους του. Εκτός κι αν γίνεται με την ανοχή των τελευταίων, κατά τη γνωστή ρήση, το ψάρι βρομάει από το κεφάλι! Τίποτα όμως δεν αποκλείεται,

αφού υπάρχει αρκετή θολούρα, αλλά και μπόλικες υποσχέσεις του στελέχους – σύμφωνα με μαρτυρίες, προς πρώην δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι θα τους εξασφαλίσει μια θέση στον… ήλιο της ΝΕΡΙΤ.

Στην πραγματικότητα όλα αυτά αποτυπώνουν τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των υποψηφίων για τις 132 θέσεις δημοσιογράφων αορίστου χρόνου… Με τον Βασίλη Θωμόπουλο να «ενισχύει» τη σύγκρουση των παλιών της ΕΡΤ που θεωρούν ότι λόγω τηλεοπτικής προϋπηρεσίας πρέπει να βρίσκονται στο νέο σχήμα, έναντι των υπολοίπων υποψηφίων που προέρχονται από εφημερίδες και δεν διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία.

Του Νίκου Νικητέα από το ΚΑΡΦΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα