Με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ οι υποψήφιοι του Ποταμιού και της ΝΔ

Αρκετοί υποψήφιοι του Ποταμιού έχουν περάσει από το Ραδιομέγαρο και έχουν εργαστεί για την ΕΡΤ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού, παρουσίαζε -επί διακυβέρνησης Σημίτη και προεδρίας στην ΕΡΤ του Πάνου Παναγιώτου και του Άγγελου Στάγκου- τους «Πρωταγωνιστές».

Η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Λενιώ Μυριβήλη έχει προσθέσει στο βιογραφικό της τη σειρά οικολογικών ντοκιμαντέρ «Μήλα

μου πράσινα».

Η Ρίκα Βαγιάννη, επίσης υποψήφια, ήταν παρουσιάστρια στην ΕΡΤ, με σημαντική προβολή την περίοδο της ΝΔ, επί Χρήστου Παναγόπουλου.

Επίσης, στην ΕΡΤ αλλά και στη ΔΤ εργάστηκε η στενή συνεργάτιδα του Στ. Θεοδωράκη επί θεμάτων ΜΜΕ Οντίν Λιναρδάτου, ενώ από την ΕΡΤ έγινε γνωστός και ο Γιώργος Αμυράς.

Τέλος, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, υποψήφιος του Ποταμιού στο Επικρατείας, είχε επεξεργαστεί το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ, κατ’ εντολή του πρώην υπουργού Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Ηλία Μόσιαλου.

Αλλά δεν είναι μόνο το Ποτάμι. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης υπηρέτησε το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ ως πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου,

ενώ επί πολλά χρόνια ήταν παρουσιάστρια της ΕΡΤ η Πηνελόπη Γαβρά.

Πηγή typologies.gr

The post Με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ οι υποψήφιοι του Ποταμιού και της ΝΔ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα