Με αποκαλύψεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και παρασκήνια κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του «NEWPOSTER»

Μηνιαίο περιοδικό για IPAD

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή στο IPAD σας για να δείτε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή και των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Διαβάστε την πρόβλεψη του προέδρου της GPO Τάκη Θεοδωρικάκου για τα «καυτά» ζευγάρια του Β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και τις «παγίδες» της ευρωκάλπης για Νέα Δημοκρατία,

ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΙΑ.

Ποια σενάρια ανασχηματισμού πυροδοτεί το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ αν αποδοκιμαστεί εκλογικά η ΕΛΙΑ. Όλο το παρασκήνιο της πτώσης του Γιώργου Παπανδρέου.

Ποιοι και πότε αντέδρασαν στην αποκάλυψη του «NEWPOSTER» για τη «Νέα Ελλάδα».

Φάκελος Θράκη: Όσα δεν γνωρίζουμε για τη μουσουλμανική μειονότητα που έγινε… πλειονότητα με τα κονδύλια της Άγκυρας.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις αλλαγές στη στρατιωτική θητεία με διαταγή της Τρόικας.

Ποιο σχέδιο προωθεί ο Σαμαράς για να ελέγξει το πολιτικό χρήμα.

Αναλυτικός φορολογικός οδηγός για τις παγίδες και τα μυστικά της φορολογικής δήλωσης.

Ακούστε για πρώτη φορά ηχητικά αποσπάσματα από την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον Τάκη Χατζή ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου.

Δείτε ακόμη 20 θέματα, αναλύσεις, ρεπορτάζ από την πολιτική, την Ελλάδα και τον κόσμο και συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν διακριθεί στην κοινωνική ζωή.

Ποιος είναι ο Έλληνας ο οποίος βραβεύτηκε για το σχεδιασμό αυτοκινήτου για άτομα με αναπηρία και ποια είναι η ελληνική εταιρεία με έδρα την Silicon Valley;

Οι λάτρεις του αυτοκινήτου θα βρουν παρουσιάσεις νέων μοντέλων ενώ η ειδική διατροφολόγος Αναστασία Κανέλλου δίνει συμβουλές για σωστή διατροφή και υγεία.

Στην τελευταία σελίδα όπως κάθε μήνα θα δείτε ποια αλήθεια κρύβεται πίσω από εικόνες που απασχόλησαν την ειδησεογραφία στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα