Μακριά από το διαδίκτυο!

Έχει πάντως αυτός ο George Παπαδάκης έναν τρόπο, άλλο πράγμα! Αφασίας! Όχι μόνο ο πληθωρικός του χαρακτήρας δεν αφήνει συνεργάτη του να αρθρώσει κουβέντα (στη πρώτη λέξη κόβεται) αλλά απευθύνεται και στον Σιωμόπουλο με το απαξιωτικό… «μικρέ». Βρε presenter μας! Δεν ακούγεται ολίγον τι άσχημο να τον αποκαλείς έτσι τον άνθρωπο στο television! Δεν βρίσκεις! Ε μα!

Αγνόησε τους
Και με την ευκαιρία! Προσοχή presenter μας, μην υποκύψεις εσύ στη μόδα των journalists που ξαφνικά ανοίγουν όλοι όψιμα από ένα σάιτ! Και γιατί το λέμε ειδικά στον George Παπαδάκη; Με αφορμή τα today

του παράπονα για το ότι έλεγαν χθες όλοι σε κανάλια και παντού, για την είδηση της ημέρας, την γκάφα Λαφαζάνη και απέδιδαν ως πηγή το γενικό «στην τηλεόραση του Ant1»! Έξαλλος!

Τα έχεις μάθει;
Που δεν ανέφεραν την εκπομπή του ειδικά, «Πρωινό Ant1»! Φαντάσου ο άνθρωπος να βρισκόταν στο χώρο του ελληνικού διαδικτύου, όπου γίνεται της τρελής με το κλέψιμο! Και από σάιτ επώνυμων δημοσιογράφων, δεν μιλάμε για ανώνυμα blogs! Εκεί θα είχε φρικάρει! Που κατακλέβουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Υ.Γ. Πάντως για να του χαρίσουμε και ένα info να γλυκαθεί, ακόμα και στην ιστοσελίδα του Σκάι όταν ο Αυτιάς βγάζει κάνα Τσίπρα π.χ. και αναφέρουν τις ειδήσεις από το interview, στη «τηλεόραση του Σκάι» λένε πάλι και όχι τον journalist και την εκπομπή του! Για να είμαστε δίκαιοι!

Παγωτό
Καλέ τι κάνατε στον άνκορμαν! Στον Θοδωρή Δρακάκη. Είναι που είναι περιπτωσάρα ο άνθρωπος, του βάζουν ξαφνικά στο πλάνο του, το στιγμιότυπο με την Βίσση τη στιγμή που γκρεμοτσακιζότανε! Σάστισε, δεν ήξερε από πού του ερχότανε! Και με το δίκιο του!

Θέλει και ρώτημα!
Βραβείο κουλής (με την καλή έννοια) ερώτησης, στην δίδυμη ρεπόρτερ του Star. Που ανεμοστροβίλισε στην Βάσια Τριφύλλη, «Είπατε αμέσως ναι;» για τη συμμετοχή της στο Dancing! Τούτη δημοσιογράφα μου, προκειμένου να βγει από το σεντούκι στο γυαλί, θα το είπε πριν την ρωτήσουν! Situation, πού υπογράφω πείτε μου με το καλημέρα σας!

Αμπάχα μπούχα, άντε γεια και wind στα πανιά!
(Και το volume για το songάκι!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα