Μαχαιρώματα μαλλιοτραβήγματα και μεσαιωνικές συμβάσεις εργασίας στην (ΕΡΤ) ΔΤ – ΝΕΡΙΤ!

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Την ώρα που οι ηγεσίες του μορφώματος αλλάζουν σαν τα «κατουρημένα φραγκιά», και το Μαξίμου με το φανάρι του Διογένη ψάχνει να βρει στελέχη της προκοπής για το μόρφωμα, άνοιξε η όρεξη των αρουραίων. Μαφία και φατρίες του Ραδιομεγάρου βρήκαν την ευκαιρία, να κηρύξουν εσωτερικό πόλεμο μεταξύ τους, για το ποιος θα έχει τον έλεγχο την προσλήψεων και της ενημέρωσης.

Ο πόλεμος και τα μαχαιρώματα, άρχισαν ουσιαστικά, από την εποχή που με μια παρανοϊκή και ηλίθια απόφαση της κυβέρνησης έβαλε «λουκέτο» στην ΕΡΤ

και όρισε νεκροθάφτη το Γκίκα Μάναλη για την τελετή της κηδείας και την ταφή. Έτσι όπως βλέπετε και στην απόφαση, που εξέδωσε, ανυπόγραφα, στις 17-6-2013, εκδίδει περίπου 2700 πιστοποιητικά «θανάτου», αφού πρώτα παραδώσουν οι εργαζόμενοι όλα τους τα υπάρχοντα στην υπηρεσία φάντασμα του ΥΠΟΙΚ. Αυτή η παράδοση όμως μέχρι σήμερα από το προσωπικό και τα στελέχη της ΕΡΤ δεν έγινε ποτέ. Γι΄αυτό όπως μαθαίνουμε, δημόσια περιουσία εκλάπη ήσάπισε σε αποθήκες. Ακόμη και τηλεοράσεις χάθηκαν από το Γυμναστήριο του Ραδιομεγάρου.

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του φορέα, με μια απόφαση παρωδία, ΠνΜ, όρισε, υπεύθυνο για την «ανασυγκρότηση» του φορέα, ένα πρόσωπο, «φερέγγυο, ακομμάτιστο, αξιόλογο, μακριά από πολιτικές επιρροές, και γνώστη της τηλεόρασης!!!». Τον Παντελή Καψή. Ο υφυπουργός γνώστης του «αντικειμένου», βρήκε αμέσως φιλόδοξους εθελοντές. Συγκρότησε άμεσα μία μικρή ομάδα σκληροπυρηνικών «τζιχαντιστών» που ανέλαβαν να οργανώσουν και να πάρουν στις τάξεις τους εκατοντάδες εργαζόμενους με υποσχέσεις. Μόνιμη απασχόληση, υψηλά πόστα, βάζοντας σε λειτουργία ένα ανεκδιήγητο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που δεν θα μετέδιδαν ούτε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Τα άτομα αυτά λοιπόν σήμερα, που μένουν εκτός προσλήψεων του μορφώματος, με τις προκηρύξεις «μαϊμού» ζητάνε ανταλλάγματα, και άρχισαν καρφώματα και μαχαιρώματα. Ένας εσωτερικός πόλεμος που κανείς δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσει. Τώρα ανακάλυψαν ότι υπάρχουν στελέχη που ενώ εμφανίστηκαν με πτυχίο ΑΕΙ, αυτό χάθηκε στη μεταφορά, από το «σπίτι» στο Ραδιομέγαρο.

Εμείς έχουμε και ονόματα και διευθύνσεις, λίγο υπομονή. Ακόμη θα αποκαλύψουμε τις δύο προκηρύξεις, που τις εμφανίζουν για μία, ώστε να μπορούν να προσλαμβάνουν τα πρόσωπα που επιθυμούν, την ώρα που η εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη. Το μόρφωμα αυτή τη στιγμή, είναι ακέφαλο διοικητικά. Ένα ΕΣ, με παράταση ζωής, και έναν πρόεδρο που βρίσκεται παράνομα, επικεφαλής(είναι πρύτανης), προσπαθεί να διορίσει νέο ΔΣ. Ενώ όλα αυτά είναι σε αναμονή, «κάποιες φατρίες», συνεχίζουν την επιλογή προσώπων από τις προκηρύξεις καλλιτεχνικών ειδικοτήτων.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν και συμβάσεις, χειρότερες και από το μεσαίωνα, για να υπογράψουν όσοι έχουν επιλεγεί, για εργασία αορίστου χρόνου. Οι συμβάσεις που καλούνται να υπογράψουν οι ενδιαφερόμενοι, και συνέταξε η νομική υπηρεσία του μορφώματος (βλέπετε κ. Βίκυ Σουλτανιά), δεν θα υπέγραφαν ούτε δούλοι και σκλάβοι την εποχή της αγοροπωλησίας. Οι συμβάσεις είναι 7 σελίδες περίπου και έχουν 27 παραγράφους με υποσημειώσεις. Κατά την προσωπική μας άποψη, το περιεχόμενο, πρέπει να γίνει αντικείμενο μελέτης της ψυχιατρικής επιστήμης, και των ανθρώπων που την συνέταξαν. Εμείς σας παρουσιάζουμε τη 2η και 3η παράγραφο από τις 27 και εσείς βγάλτε τα συμπερασματά σας.

….Ο εργοδότης επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μετακινεί τον εργαζόμενο σε άλλη θέση εργασίας ανάλογα με τις ανάγκες του, ιδίως (όχι αποκλειστικά) κατά το χρονικό διάστημα που διαρκεί η στελέχωσή του και οργάνωση των υπηρεσιών του, λαμβάνοντας υπόψη, τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία του. «Ο εργαζόμενος υποχρεούται, κατόπιν εντολής η υπόδειξη του εργοδότη να εκτελεί και κάθε άλλη εργασία παρεμφερή προς την ειδικότητά του». Τα εισαγωγικά δικά μας.

….Ως αρχικός τόπος απασχόλησης του εργαζόμενου ορίζεται η έδρα των δραστηριοτήτων του εργοδότη. Είναι επι………. «Ο εργοδότης δικαιούται να μεταθέτει ή να αποσπά τον εργαζόμενο από εργασία σε εργασία, βάρδια σε βάρδια, η τμήμα σε τμήμα. Πρόσκαιρα ή μόνιμα, οπουδήποτε εντός της Ελλάδος (έδρα η υποκαταστήματα του εργοδότη), χωρίς η αλλαγή αυτή να δημιουργεί οποιαδήποτε υποχρέωση στον εργοδότη, πέρα από την πληρωμή του μηνιαίου μισθού».Τα εισαγωγικά πάλι δικά μας.

Ερώτημα: Υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που θα υπογράψουν τέτοιες συμβάσεις; Η ΕΣΗΕΑ και τα διάφορα συνδικαλιστικά όργανα τι λένε;

Θα επανέλθουμε με πολλές-πολλές αποκαλύψεις και παρασκήνιο στον εσωτερικό πόλεμο του μορφώματος.

The post Μαχαιρώματα μαλλιοτραβήγματα και μεσαιωνικές συμβάσεις εργασίας στην (ΕΡΤ) ΔΤ – ΝΕΡΙΤ! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα