ΜONOPOLY on air…

Τι σου είναι πάντως βρε guys μου να είσαι μεγάλο δελτίο ε; Σου σκάνε οι ειδήσεις μόνες τους! Η Στάη τις προάλλες διαφημίζει και τον κλείνει καλεσμένο τρανό… στο Mega απόψε βγήκε μόνος του! Σχημάτισε στο καντράν και τους τηλεφώνησε! Ο λόγος για ποιον άλλον, τον John Στουρνάρα!

Μπες κατευθείαν στο ψητό και άσε τις χαιρετούρες
Ήταν ο άνθρωπος προφανώς στο γραφείο του, τους έκανε watch,

εκνευρίστηκε με τα λεγόμενα για την φοροεπιδρομή στα ακίνητα και πήρε τηλέφωνο! Όλα τα λεφτά η ατάκα του με το που τον καλησπέρισαν: «Ναι, γεια σας κυρία Τρέμη τι κάνετε;…». Τι να κάνει βρε άνθρωπε! Δελτίο μπουμπουνάει!

Το ζούσε!
Αφασία όμως και η ανκοργούμαν. Πολύ γέλιο! Βουτιά στο ρεπορτάζ η άτιμη! Διότι οι ερωτήσεις που του εκσφενδόνιζε και το πάθος το δημοσιογραφικό, ήταν πέρα για πέρα… αληθινό! Λες και έχει ακίνητο και παλεύει να το πουλήσει!

Θα μας δώσει το σήμα!
Πάντως guys η περίπτωση Στουρνάρα τελικά μπορεί να αποδειχτεί και πολύτιμη! Με ποια έννοια; Επειδή ο άνθρωπος είναι άου γκάου real, δηλ. δεν είναι κανονικός πολιτικός, λίγο πριν βαρέσουμε παγόβουνο, όπως ο Τιτανικός, με την επικοινωνιακή του απειρία, θα μας το προδώσει! Και θα προλάβουμε να βουτήξουμε τουλάχιστον! Κάτι είναι κι αυτό στην απελπισία που μας δέρνει ως country!

Does not exist!
Μα ρώτησε ο αθεόφοβος τον Πρετεντέρη, να του πει καμιά ιδέα! Να δώσει λύση ο journalist, για τα λεφτά που χρειαζόμαστε! Δεν υπάρχει! Και το εννοούσε, περίμενε!

Με το καλό και πρύτανης!
Άσχετο, αλλά μιας και έχουμε πιάσει today το δελτίο του Mega. Ο Καψής πήρε μετάθεση; Βγήκε ο… αρμόδιος, για να μας μπουμπουνίσει και να σχολιάσει, τα των Πανεπιστημίων που προέκυψαν today! Ως τι καλέ μας τον πλασάρετε! Ως εκπαιδευτικό συνεργάτη; Άλλο και τούτο Jesus Christ μου! Πολυεργαλείος!

Τα νεύρα τσατάλια
Αφασία η Ελένη Καλογεροπούλου today στο δελτίο του Ευαγγελάτου. Συζητάγανε τα όσα διαδραματίστηκαν στο γραφείο του Βρούτση, σχολίαζε ότι πρόκειται για οικογενειάρχες ανθρώπους αυτούς για τους οποίους έστειλαν τα ΜΑΤ… και είχε σπάσει τα νεύρα με τα γέλια της, στον journalist Τάκη Χατζή, που ήταν στο απέναντι φινιστρίνι! Την χαρήκαμε!

Θα γαβγίσουμε στο τέλος με τούτους!
Κλείνουμε με την κορυφαία εξοργιστική ατάκα του υπουργού Εργασίας, που κάναμε hear να εκτοξεύει στο κοινοβούλιο. Αναρωτιόταν και ρωτούσε με υφάκι, πού να στείλει τον λογαριασμό για τις ζημιές του γραφείου του, στο ΠΑΜΕ ή το ΚΚΕ! Δηλ. ρε φίλε εμείς που πληρώνουμε τόσα years και δεν φταίμε, πού να το στείλουμε το μπιλιετάκι! Είναι να τρελαίνεσαι!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα