Λαφαζάνης: «Ανοησίες τα περί εισβολής μου στην Τράπεζα της Ελλάδος»

«Ανοησίες» χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν έτοιμο να «εισβάλει» στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, με δήλωσή του στην εφημερίδα «Bild».

«Όλα αυτά τα σενάρια, όπου για παράδειγμα καταλαμβάνω την Τράπεζα της Ελλάδος, είναι

ανοησίες. Δεν είμαι τρομοκράτης. Αλλά αυτά τα 22 δισεκατομμύρια υπάρχουν – και μάλιστα μοιρασμένα σε διάφορα σημεία της χώρας. Σε μετρητά. Και τα χρήματα θα έπρεπε να δοθούν στον κόσμο», δηλώνει ο κ. Λαφαζάνης

Νωρίτερα την Τετάρτη, συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη δήλωναν «στους εμπνευστές των δημοσιευμάτων περί σχεδίων του υπουργού για κατάληψη, του Νομισματοκοπείου, σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα και απαλλοτρίωση δισεκατομμυρίων ευρώ»: «Αιδώς Αργείοι».

«Ο στόχος αυτών των άθλιων δημοσιευμάτων δεν είναι το πρόσωπο του Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά οι συνεπείς αντιμνημονιακές προοδευτικές θέσεις που εκφράζει», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Στο μεταξύ, επίθεση τον Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε την Τετάρτη το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πρασίνων Κώστας Καλογράνης.

«Προσωπικά θεωρώ δειλία τη συμπεριφορά του Παναγιώτη Λαφαζανη», τόνισε προσερχόμενος στη Βουλή. «Την ώρα της μάχης δεν λιποτακτείς. Επίσης είναι τουλάχιστον υποκριτικό αυτός που θέλει την Ελλάδα στη δραχμή, να μην έχει ανασυγκροτήσει παραγωγικά τη χώρα για το ενδεχόμενο αυτό όταν ο ίδιος είναι ταυτόχρονα υπερυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. Αν υπάρχει plan B πρέπει να το εξηγήσει τώρα και φυσικά να μην είναι οι αστειότητες που ακούστηκαν για έφοδο στο νομισματοκοπείο».
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post Λαφαζάνης: «Ανοησίες τα περί εισβολής μου στην Τράπεζα της Ελλάδος» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα