Κύριε Παπαχρήστο, λίγο σεβασμό στους απολυμένους της ΕΡΤ δεν βλάπτει

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Κύριε Παπαχρήστο, όταν ασχολείστε με τους απολυμένους της ΕΡΤ, και πριν γράφετε σχόλια για το συνδικαλιστικό της όργανο (ΠΟΣΠΕΡΤ), καλό θα είναι να κάνετε και μια έρευνα και όχι να γράφετε λόγια του αέρος. Προσωπικά θεωρώ ότι είστε ένας καλός δημοσιογράφος, έμπειρος και καλός συγγραφέας.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο δηλητήριο. Έχετε με κάποιον προηγούμενα;

Εάν δεν έδιναν τον αγώνα τους οι απολυμένοι της ΕΡΤ

και η ΠΟΣΠΕΡΤ, σήμερα θα είχε διαμορφωθεί μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Εσείς δεν ζήσατε τους αγώνες που έδιναν και συντόνιζαν τα ηρωικά παιδιά και όχι το «ηρωικό ταμείο» από τα γραφεία της ERTopen και ΕΡΤ3, πως γνωρίζετε τις οικονομικές σπατάλες;

Για να επιβιώσουν αυτούς τους 20 μήνες και να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της επαναλειτουργίας, ζούσαν από συσσίτια, πωλούσαν στυλό, μπλούζες έκαναν Baazar και προσέφεραν διάφορα «προσωπικά» αντικείμενα. Έτσι άντεξαν την εξαθλίωση και πολλές φορές έμεναν χωρίς φαγητό πάνω στα βουνά για να λειτουργούν τους πομπούς και να προμηθεύονται ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Μήπως λοιπόν ο υπουργός διαφάνειας κ. Παναγιώτης Νικολούδης που επικαλείστε να κάνει έρευνα στην ΠΟΣΠΕΡΤ για το «Ηρωικό ταμείο» όπως γράφετε στα ΝΕΑ σημειώνοντας:

«Όταν όμως έκλεισε η ΕΡΤ η ΠΟΣΠΕΡΤ, διαχειρίστρια του ταμείου το μετέτρεψε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εν γνώσει της παρέας που το διοικεί σε απεργιακό ταμείο. Υποθέτω λοιπόν κ. Υπουργέ, θα είχε ενδιαφέρον να διερευνηθεί το θεματάκι, διότι τα λεφτά ήταν πολλά και ορισμένοι εκεί όλο και κάποιες εξηγήσεις θα έχουν για τη διαχείριση τους αυτόν τον ενάμιση χρόνο».

Μήπως κ. Παπαχρήστο, αντί για την ΠΟΣΠΕΡΤ, πρέπει να στείλετε τον κ. Υπουργό διαφάνειας να κάνει μια έρευνα στα ΜΜΕ που είναι υπερχρεωμένα με δάνεια, εισφορές, σε ταμεία και φόρους, ξεκινώντας από το δικό σας συγκρότημα; Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

«Σε παλαιότερο σημείωμά σας έχοντας πάλι κάποιο κώλυμα με την ΕΡΤ γράφατε:

«Οι «Κομμάντος του ΣΥΡΙΖΑ» που θα μπούνε στην ΕΡΤ, έχουν εκπαιδευτεί από την «Αερομεταφερόμενη μεραρχία αναρχικών των Εξαρχείων» (ΑΝΤ1) στο παρκούρ. Κι έτσι θα πηδήξουν πάνω από τα κάγκελα!».

Κύριε Παπαχρήστο, μπήκε μέσα στο κτήριο της ΕΡΤ ολόκληρη «Αερομεταφερόμενη μεραρχία» από τα Εξάρχεια και δεν το έμαθε κανείς; «Σύντροφε» Παπαχρήστο, προστάτη των συμφερόντων της ΕΡΤ και της ΠΟΣΠΕΡΤ μην ρίχνεις το δηλητήριο της «Compras». Βρες δηλητήριο από άλλο φίδι! Η γελοιοποίηση έχει και όρια(!). Χαιρετίσματα στα υπερχρεωμένα ΜΜΕ!
Άντε γεια!

—————————————————
Διαβάστε ακόμη: Επίθεση Παπαχρήστου στην ΠΟΣΠΕΡΤ
————————————————————————————————————-

The post Κύριε Παπαχρήστο, λίγο σεβασμό στους απολυμένους της ΕΡΤ δεν βλάπτει appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα