Κόκκινο χτυπάει η αμορφωσιά στη «Μεσημεριανή Μελέτη»

Ξέρετε πόσο έκανε η Μελέτη την Παρασκευή που μας πέρασε; 8,5% ! Και πριν αναρωτηθείτε, σε τι αναφερόμαστε, γενικό μέσο όρο ή νεανικά, να σας προλάβουμε! Και στα δύο! Εντάξει, για να κυριολεκτούμε… στο γενικό, έκανε 8,7%! Είναι μια άνοδος!

Ανεπάρκεια
Είναι amazing πάντως αυτή η φούσκα τους, το πώς έσκασε! Όχι τίποτα άλλο, αλλά που καυχιόντουσαν για τα 30αρια στην πρωινή ζώνη – στους 5 τηλεθεατές όλους κι όλους, τότε που έπαιζαν και μόνοι τους! Και τώρα, πώς δεν μπορούν με τίποτα να ανεβάσουν κεφάλι, διότι πολύ απλά, είναι

για τα εύκολα! Δώσε σαχλαμάρα μόνο και προχειροδουλειά, εκεί; Πρώτοι!

Η συνταγή της… επιτυχίας
Η κατρακύλα τους guys μου, είναι πέρα για πέρα εξηγήσιμη. Καμία έκπληξη! Τίποτα το αναπάντεχο! Αν κάνετε watch την εκπομπή τους, θα καταλάβετε! Αμορφωσιά, ημιμάθεια, τσαπατσουλιά και προχειρότητες! Αυτή είναι η μεσημεριανή ζώνη του Star!

Για δες!
Καμία ικανότητα και αντανακλαστικά. Εκεί, κολλημένοι στο τίποτα! Το απόλυτο nothing, το κάνουν θεματολογία και περιμένουν νούμερα! Ε ρε κάτι άνθρωποι που είναι εκπομπάρχες!

Τούτο δεν είναι κανάλι, αλλά φιλανθρωπικός οργανισμός!
Μα κάντε hear σουπεράκι που μπουμπουνάνε και μιλάνε για κάνα 10λεπτο!
«Αλλάζει το στυλ στα ρούχα που θα φορά στο Dancing επιλέγοντας πιο κοντά φορέματα η Ζέτα Μακρυπούλια»! Δηλαδή για όνομα! Κάθονται τούτοι σε σύσκεψη και ρίχνουν αυτές τις ιδέες…; Και πληρώνονται…; Εδώ μιλάμε για φιλανθρωπία του channel! Έτσι, μάλιστα! Μαζί σας!

Φτού! Τους ακυρώθηκε και η πρεμιέρα χθες
Today έδειχναν βίντεο με το ποιοι πήραν 10αρια στα προηγούμενα Dancing! Καλά πρέπει να είναι ιδιοφυία κανείς για να καταλάβει, ότι διόλου δεν τον αφορά ένα τέτοιο θέμα τον τηλεθεατή στις μέρες μας; Μάλλον!

Μόνοι τους δουλεύονται
Στη… φαρέτρα τους, έχουν και την «απατεωνιά»! Ναι, νομίζουν ότι κι έτσι, θα κοροϊδέψουν τον viewer! Έλεγαν ξανά και again, σαν κουίζ, για «πασίγνωστη παρουσιάστρια που απολύθηκε αιφνιδιαστικά». Και υποσχόντουσαν όλο το «παρασκήνιο» και τις «αντιδράσεις» όσο το μοσχοπουλούσαν!

Γερασμένα μυαλά εγκλωβισμένα σε νεανικά σώματα
Για να αναφερθούν φυσικά στη περίπτωση της ελληνίδας presenter στην Αυστραλία… (λες και αν ήταν για το country μας, τούτοι θα το ήξεραν!) Καταλαβαίνετε με τι τεχνάσματα της πλάκας και παλιακά προσπαθούν απεγνωσμένα να τσιμπήσουν καμία μοναδούλα! Κάθονται, τσαλαβουτάνε στο διαδίκτυο, ξεπατικώνουν ό,τι τους γυαλίσει πιο φανταχτερό για να «πουλήσουν» και φτιάχνουν σκαλέτα! Τι να πεις!

Θυμάστε βέβαια και την γκάφα τους με τις φωτο του κυκλώνα Σάντι!
Η δε ημιμάθεια τους, αποτυπώνεται καταπληκτικά σε today κείμενο στο σάιτ της Lifo! Διότι ναι, έφτασε και εκεί η χάρη τους, για να καταλάβετε! Τους κανιβαλίζουν στην ιστοσελίδα του free press για την αμορφωσιά τους που ανέφεραν πρόσφατα, για τη νέα «ταινία» της Amy. Ακούστε τι έλεγαν, που δεν τα εκσφενδονίζει ούτε πιτσιρίκι!

Η άγνοια τους έχει χτυπήσει ταβάνι   
Ότι θα βγει τον Ιανουάριο (τούτον), θα κάνει πρεμιέρα στην

Keywords
Τυχαία Θέματα