Καταδίωξη με τους υπόπτους του Charlie Hebdo - Αναφορές για ομήρους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η καταδίωξη του κλεμμένου αυτοκινήτου στο οποίο φαίνεται να επιβαίνουν κρατώντας και ομήρους οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στο Charlie Hebdo στην περιοχή της Πικαρδίας, στη βορειοδυτική Γαλλία. Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυρών.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα, οι «όμηροι» προέρχονται από εταιρεία στην πόλη Νταμαρτέν, βορειοανατολικά του Παρισιού, κοντά στην περιοχή των ερευνών για τους δύο ύποπτους

δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo. Ο αριθμός τους δεν είναι γνωστός, εκτιμάται πάντως πως είναι ένας ή δύο.

Οι ύποπτοι φαίνεται να διέφυγαν με τους ομήρους με ένα Peugot 206, το οποίο έκλεψαν νωρίτερα, ενώ αυτήν την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται καταδίωξη στον αυτοκινητόδρομο A2 με ανταλλαγή πυρών.

Στην περιοχή αυτή της βορειοδυτικής Γαλλίας έχουν επικεντρωθεί από χθες οι έρευνες των δυνάμεων ασφαλείας, με 88.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων, και με τη συνδρομή ελικοπτέρων, να «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή δασώδεις περιοχές και χωριά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο τζιχαντιστών που αιματοκύλησαν το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo στο Παρίσι, σκοτώνοντας εν ψυχρώ 12 ανθρώπους, στις 7 Ιανουαρίου.

Τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία του περιοδικού εξήρε σήμερα το Ισλαμικό Κράτος, χαρακτηρίζοντας σήμερα «Ηρωικούς τζιχαντιστές».
Πηγή ethnos.gr

The post Καταδίωξη με τους υπόπτους του Charlie Hebdo - Αναφορές για ομήρους appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα