Κάμερον: Δεν ξέρω πόσο κάνει το ψωμί γιατί έχω αρτοπαρασκευαστή

Ο Ντέιβιντ Κάμερον παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει πόσο κοστίζει ένα καρβέλι ψωμί από το σούπερ μάρκετ- γιατί ψήνει το δικό του χρησιμοποιώντας αρτοπαρασκευαστή.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για την τιμή του ψωμιού μετά από τους ισχυρισμούς πως δεν έχει καμία επαφή με τους απλούς ανθρώπους σε μια χώρα με συνεχώς αυξανόμενο κόστος ζωής.

Ο Κάμερον μάντεψε ότι κοστίζει πάνω από μία λίρα (στην πραγματικότητα κάνει 47 pounds) και στην προσπάθειά του να εξηγήσει την απάντησή του, έπεσε ακόμη πιο βαθιά, λέγοντας πως δεν τρώει «πράγματα αξίας».

Αντ’ αυτού χρησιμοποιεί

έναν αρτοπαρασκευαστή αξίας 100 λιρών, χρησιμοποιώντας αλεύρι αξίας 4,4 λιρών η σακούλα.

Ο κ. Κάμερον έχει δώσει συχνά τα διαπιστευτήριά του ως σύζυγος και πατέρας, με πλάνα να τον δείχνουν να βάζει πλυντήριο και να κάνει τηγανίτες ένα κυριακάτικο πρωινό στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ.

Τη Δευτέρα το πρωί, δημοσιογράφοι του LBC τον ρώτησαν πόσο κάνει ένα καρβέλι ψωμί και ο κ. Κάμερον απάντησε «Δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από μία λίρα» και στη συνέχεια απάντησε διπλωματικά «Χρησιμοποιώ αρτοπαρασκευαστή, που χαίρομαι να τον χρησιμοποιώ».

Απορρίπτοντας τον ισχυρισμό πως η παρασκευή ψωμιού στο σπίτι παίρνει πολύ χρόνο δήλωσε :«Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο ώστε να ψήσει το ψωμί κατά τη διάρκεια της νύχτας ώστε μόλις ξυπνήσετε το πρωί να μοσχομυρίζει η κουζίνα φρέσκο ψωμί. Χρειάζεται μόλις 30 δευτερόλεπτα για να βάλετε όλα τα υλικά στον αρτοπαρασκευαστή».
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα