Κακό γούστο

Και τα τυχερά της Εύας

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Βραβείο επαρχιώτικης ανάρτησης στο Facebook απονέμεται πανηγυρικά today στη Σία Κοσιώνη. Νταξει! Δεν υπάρχει η ανακοίνωση της για το ότι είναι έγκυος. Πιάνει ταβάνι κακογουστιάς! Με το καλό ανκοργούμαν μας, είναι όντως ό,τι πιο όμορφο στη ζωή! Αλλά το δελτίο θα το παρουσιάζουμε δύο… και παρακαλώ

για την κατανόηση σας… και τη δική του (εννοώντας του baby) με αυτά που θα ακούει κτλ… είναι ό,τι πιο ακαλαίσθητο (sic) μπορείς να ανεβάσεις για τέτοιο situation στα σόσιαλ μίντια! Ούτε τρίτη ξαδέρφη από το χωριό δεν τα μπουμπουνάει έτσι! Κανένα γούστο!

Αφού θες να το ανακοινώσεις, κάντο σωστά
Και αυτό είναι το πρώτο σκέλος. Το first. Διότι υπάρχει και το άλλο conversation που λέει, ότι αυτές τις ανακοινώσεις ούσα και σοβαρή tv – journalist, τις κάνεις μέσω συνέντευξης σε ένα περιοδικό πχ , δωράκι και στον δημοσιογράφο που σου την παίρνει… Άλλη ποιότητα! Και θα σε έσωζε και από την κακογουστιά που εκσφενδόνισες στο Διαδίκτυο!

Η υποκρισία στο μεγαλείο της
Αλλά ξέρετε τι παίζεται πίσω από όλο αυτό πάντα ε; Η μέγιστη υποκρισία! Που όταν δούνε κανα παπαράτσι τούτοι οι σοβαροί πίσω τους, βγαίνουν και λένε πόσο τους ενοχλεί και δεν προκαλούν και γιατί τους φωτογραφίζουν και δεν σέβονται την ιδιωτική ζωή και εμείς δεν θέλουμε κτλ… και κατά τα άλλα, μπουμπουνάει με τέτοιον τρόπο την ανακοίνωση, για να λαμβάνει μετά – αναπόφευκτα – σχολιάκια τύπου ειναι δω και το παιδί και ακούει, όπως της είπε ο Χατζής απόψε και αυτή χαζογέλασε. Αυτά ηθελε προφανώς για αυτό και το επέλεξε έτσι! Σελέμπριτι guys μου! Το πιο nice επάγγελμα!

Υ.Γ. Περιμένουμε με αγωνία το σχόλιο του Μπάμπη επί του θέματος. Λογικά θα της φέρει στο στούντιο τίποτα ζιπουνάκια!

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια
Και υπάρχει βεβαίως και η άλλη οπτική, όπως σωστά το τοποθέτησε το nonews-news.blogspot.gr σε σχόλιο του νωρίς το απόγευμα: «Λογικά το δελτίο του Σκάι απόψε θα σπεύσουν πολλοί να το δουν»… Διότι προφανώς θα ήταν και αυτό το ζητούμενο!

Κεντρικιά η Εύα
Κλείνοντας μιας και έχουμε πιάσει today τα ευχάριστα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε ένα ακόμη… χαρμόσυνο. Εύα Αντωνοπούλου, επιτέλους ήρθε εκείνη η ώρα! Χα, χα! Κεντρικιά οσονούπω…

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

The post Κακό γούστο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα