…Και ο Μπάμπης υπέρ της αντικατάστασης Σαμαρά

Μεγαλώνει ο κύκλος των ΜΜΕ που πιέζουν για αλλαγή στην ηγεσία της ΝΔ

Ένας από τους βασικούς και πιο φανατικούς πυλώνες υποστήριξης της προηγούμενης κυβέρνησης και προσωπικά του Αντώνη Σαμαρά, ο ΣΚΑΙ, φαίνεται ότι τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του πρώην πρωθυπουργού. Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί ότι ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου

που λειτουργεί ως οιονεί εκπρόσωπος Τύπου της ιδιοκτησίας, στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού είπε επί λέξει «Η χώρα εκτός από μια σταθερή και σοβαρή κυβέρνηση χρειάζεται και αντίστοιχη αντιπολίτευση και ελπίζω να υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία της ΝΔ για να συμβεί αυτό». Μάλιστα ο δημοσιογράφος ήταν από τους πρώτους που τοποθετήθηκε υπέρ της αντικατάστασης Σαμαρά από το βράδυ κιόλας των εκλογών και νωρίς – νωρίς, δηλαδή, πριν τις 21:00 (στον εκλογικό μαραθώνιο του ΣΚΑΙ) όταν το αποτέλεσμα ήταν ακόμη υπό διαμόρφωση!

Ωστόσο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν είναι ο μόνος που επιθυμεί την παραίτηση Σαμαρά και την εκλογή νέου αρχηγού στην ηγεσία της ΝΔ… Από την επομένη των εκλογών ο πρώην πρωθυπουργός δέχεται σφοδρή κριτική για τα πεπραγμένα του, τόσο από τα ΜΜΕ του Γιάννη Κουρτάκη [επιπλέον δείτε στο Fimotro (εδώ) τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ από ραδιοφώνου εναντίον Μουρούτη - Λαζαρίδη... καταγγέλλοντας ότι έδιναν δάνεια σε παρακρατικά site!] όσο και του Νίκου Χατζηνικολάου. Μάλιστα η κριτική του τελευταίου, ενώ αρχικά ήταν ήπιας μορφής στη συνέχεια σκλήρυνε, όταν φιλικά sites προς τον πρόεδρο της ΝΔ, τού επιτέθηκαν προσωπικά, αναφέροντας ότι επιδιώκει να καταλάβει ο ίδιος την ηγεσία του κόμματος. Αντίστοιχα όμως και το Mega – διακριτικά, έχει αρχίσει να κρατάει απόσταση ασφαλείας από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Τέλος και ανεξάρτητα από τη στάση των ΜΜΕ… Μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ και είναι ενδεικτικό της σύγχυσης που επικρατεί στη Συγγρού, ότι οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά επιμένουν στη θεωρία της αριστερής παρένθεσης, υποστηρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να πέσει η νέα κυβέρνηση και να επιστρέψουν οι ίδιοι στο Μαξίμου!

The post …Και ο Μπάμπης υπέρ της αντικατάστασης Σαμαρά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα