«Ιστορική» γκάφα του Rolling Stone με τη γυμνή Τζούλια Λούις Ντρέιφους

Για όλους τους λάθος λόγους έκανε αίσθηση το τελευταίο εξώφυλλο του φημισμένου αμερικανικού περιοδικού Rolling Stone, που φιλοξενεί την ηθοποιό Τζούλια Λούις Ντρέιφους, γυμνή.

Μολονότι η 53χρονη κωμικός – που στην Ελλάδα έγινε ιδιαίτερα γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Christine» και τώρα κάνει θραύση στις ΗΠΑ ως αντιπρόεδρος της χώρας στο σίριαλ «Veep» – είναι όντως εντυπωσιακή ποζάροντας γυμνή στο εξώφυλλο, το περιοδικό υπέπεσε, όπως σημειώνουν οι Los Angeles Times, σε μια «ιστορική γκάφα».

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού, θέλοντας προφανώς να παντρέψουν το γυμνό με τον ρόλο της Ντρέιφους ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ Σελίνα Μέγερ, ζωγράφισαν στην πλάτη της εν είδει τατουάζ, ένα απόσπασμα από το Σύνταγμα της χώρας. Στον δε τίτλο την αποκάλεσαν «Πρώτη κυρία της κωμωδίας».

Ο διάβολος όμως, δεν κρύβεται στο αξιοθαύμαστο για την ηλικία της κορμί της ηθοποιού, αλλά στις λεπτομέρειες: Στο τέλος του αποσπάσματος είναι εμφανής η υπογραφή του Τζον Χάνκοκ, του προέδρου του αμερικανικού Κογκρέσου, ο οποίος στις 5 Ιουλίου του 1776 έβαλε την υπογραφή του στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας και όχι στο Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Το σφάλμα του Rolling Stone προκάλεσε αμέσως την αντίδραση των πιο διαβασμένων, αναγκάζοντας την ηθοποιό να απολογηθεί μέσω Twitter δηλώνοντας «κατάπληκτη» και ρίχνοντας ουσιαστικό το φταίξιμο στον μάνατζέρ της, ενώ οι υπεύθυνοι του περιοδικού προσπάθησαν να τα μπαλώσουν λέγοντας ότι η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας είχε χαραχτεί στην άλλη πλευρά της πλάτης, αλλά δεν φάνηκε στη φωτογραφία.

«Ευτυχώς για την Τζούλια Λούις Ντρέιφους, το τατουάζ δεν είναι μόνιμο και το περιοδικό πήρε ένα μάθημα ιστορίας», σχολίασαν οι Los Angeles Times.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα