Ιδανικές συνθήκες για την πυροδότηση εντάσεων στον ΑΝΤ1

Η επιστροφή, το στοίχημα και ο «σιδηρόδρομος» των νέων καθηκόντων…

Με ένα σύντομο δελτίο Τύπου περίπου 70 λέξεων ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Λάτσιου στο κανάλι. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση, ακόμη και από το ίδιο το γεγονός (που ήταν κοινό μυστικό τους τελευταίους μήνες), είναι ο «σιδηρόδρομος» καθηκόντων που ανατέθηκαν στο στέλεχος.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Λάτσιος, ακριβώς δύο χρόνια μετά την κατά κάποιον τρόπο άγρια αποπομπή του τον Ιούνιο του 2015 από τον

ΑΝΤ1… επιστρέφει ως γενικός διευθυντής προγράμματος, marketing και επικοινωνίας.

Και το ερώτημα δεν είναι μόνο, γιατί χρειαζόταν να αναλάβει όλα αυτά τα καθήκοντα, πολλά εκ των οποίων είναι περιττά για τη δουλειά την οποία προσελήφθη και είναι η αναμόρφωση του προγράμματος… αλλά ότι αυτός που τα χάνει για να τα αναλάβει ο Γιάννης Λάτσιος, αυτόματα καθίσταται «εχθρός» του!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποια στελέχη και μάλιστα ψηλά στην πυραμίδα της ιεραρχίας του σταθμού αποδυναμώνονται ή αλλιώς στερούνται αρμοδιότητες, αφού σύμφωνα με το δελτίο Τύπου περνούν πλέον στον Γιάννη Λάτσιο.

Στοιχείο που με μαθηματική ακρίβεια όμως, στο χώρο των επιχειρήσεων και μάλιστα των τηλεοπτικών, λειτουργεί ως φυτίλι για την πυροδότηση εντάσεων και εσωτερικών προστριβών!

Άρα η απάντηση ότι ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε όλες αυτές τις αρμοδιότητες για να τον «γλυκάνουν» για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε πριν δυο χρόνια… ελάχιστη αξία έχει στη νέα καθημερινότητα του ΑΝΤ1, αφού μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ… άλλωστε η δύναμη ενός στελέχους, πέρα από τους τίτλους, κρίνεται στην επιρροή που έχει μέσα στην επιχείρηση και στον κόσμο με τον οποίο θα συνεργαστεί.

Ακόμη όμως και στους τίτλους να σταθεί κανείς, το εντεταλμένος σύμβουλος που κατείχε ο Τζόνι Καλημέρης ήταν υψηλότερος, από το γενικός διευθυντής! Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν θα κριθεί στους τίτλους… Το ατού λοιπόν του Γιάννη Λάτσιου είναι ότι θα εργαστεί σε ένα «μαγαζί» και ένα περιβάλλον που γνωρίζει πολύ καλά… Αρκεί να καταφέρει να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά του… Διότι όσο κοινότοπο κι αν ακούγεται το στέλεχος έχει μπροστά του ένα τεράστιο στοίχημα για το οποίο δεν έχει κανένα ελαφρυντικό αν δεν το κερδίσει!

Και το στοίχημα του Γιάννη Λάτσιου είναι να επιστρέψει ο ΑΝΤ1 ξανά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Έχει όλο το χρόνο μπροστά του, μέχρι το Σεπτέμβριο, να δημιουργήσει ένα νέο μείγμα προγράμματος, ελκυστικό στους τηλεθεατές, ώστε από τη νέα σεζόν το κανάλι του να πάψει να είναι δεύτερο και καταϊδρωμένο!

The post Ιδανικές συνθήκες για την πυροδότηση εντάσεων στον ΑΝΤ1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα