Η υπόσχεση στον... μπατζανάκη!

Ποια ήταν πραγματικά η «αδιαπραγμάτευτη κόκκινη γραμμή» του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη; Το FULL LIFE Αυγούστου που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή της διαπραγματευτικής διάθεσης Βαρουφάκη και την οποία δεν μπορεί να διανοηθεί υγιής νους. Και όμως η υπέρμετρη αγάπη, θαυμασμός και γοητεία στο πρόσωπο της συζύγου του Δανάης Στράτου, θα μπορούσε να τον οδηγήσει σ’ ένα τέτοιο τραγικό ατόπημα.

Κι αν ο Τρωικός Πόλεμος έγινε, λένε, για τα μάτια της Ελένης, στην απίστευτα οδυνηρή περίπτωσή μας, ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε για τα μάτια της Δανάης.

Ελάχιστοι γνωρίζουν την πραγματική σύσταση της ευρύτερης οικογένειας Στράτου. Ίσως το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι η Δανάη Στράτου έχει άλλες τέσσερις αδερφές, εκ των οποίων η μία, Αμαλία Στράτου, είναι παντρεμένη με τον πρόεδρο ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνη Μιτζάλη, μεγαλοξενοδόχο της περιοχής, με δύο γιγαντιαία πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Το πεντάστερο «Lucy Hotel» στην καρδιά της Καβάλας και το «Makryammos Bungalows», ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, σε τοποθεσία 140 στρεμμάτων στο νησί της Θάσου!

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη, η υπόσχεση τόσο στην οικογένεια της Δανάης, όσο και στον μπατζανάκη του Αντώνη Μιτζάλη, ήταν ότι σε καμία περίπτωση το ΦΠΑ στα ξενοδοχεία δεν θα ξεπερνούσε το 13%.

The post Η υπόσχεση στον... μπατζανάκη! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα