Η υποψηφιότητα Μαρινάκη και ο γρίφος των τηλεοπτικών αδειών

Ποιος θα μείνει εκτός παιχνιδιού;

Αν και τα νούμερα δεν βγαίνουν, δεδομένου ότι οι 4 τηλεοπτικές άδειες που αναμένεται να προκηρυχθούν, ακόμη κι αν γίνουν 5… Δεν φθάνουν για τους ήδη υπάρχοντες καναλάρχες… Με αποτέλεσμα κάποιοι από τους παλιούς, είτε θα μείνουν απέξω είτε θα πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους, για να διεκδικήσουν από κοινού άδεια…

Η σπαζοκεφαλιά με την αριθμητική των αδειών εξελίσσεται σε απόλυτο γρίφο… Ακόμη κι αν μόνο ένας νέος παίκτης προστεθεί στους παλιούς για να διεκδικήσει άδεια!

Αγνοώντας λοιπόν όλα όσα ονόματα έχουν ακουστεί κατά καιρούς ως

υποψήφια, μιας και τα περισσότερα διαρρέονταν προκειμένου να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες… Η πιο σοβαρή, σίγουρη και ξεκάθαρη υποψηφιότητα νέου παίκτη για να διεκδικήσει άδεια είναι η περίπτωση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα σχετική αναφορά κάνει από τη στήλη του στα «Παραπολιτικά» ο Γιάννης Κουρτάκης, επιβεβαιώνοντας με το «βάρος» της υπογραφής του την υποψηφιότητα Μαρινάκη γράφοντας χαρακτηριστικά, «Με βάση τα σημερινά δεδομένα, η πιο σίγουρη συμμετοχή στον διαγωνισμό θεωρείται αυτή του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένος να επενδύσει μέχρι και 50 εκατ. ευρώ στην υπόθεση της τηλεόρασης».

Κατά συνέπεια ο διαγωνισμός που θα αρχίσει να «τρέχει» από τα επόμενα 24ώρα, κρύβει πολλές εκπλήξεις ακόμα… Με πολλούς αστάθμητους παράγοντες… Και κυρίως με μεγάλους χαμένους και μεγάλους κερδισμένους!

Θυμίζουμε μόνο ότι αυτή τη στιγμή τα κανάλια που εκπέμπουν πανελλαδικά είναι 8, δηλαδή ΑΝΤ1, ALPHA, MEGA, ΣΚΑΙ, STAR, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΨΙΛΟΝ και ΑΡΤ, ενώ οι τηλεοπτικές άδειες που θα προκηρυχθούν μόλις 4, δηλαδή οι μισές! Ποιος θα μείνει απέξω;

The post Η υποψηφιότητα Μαρινάκη και ο γρίφος των τηλεοπτικών αδειών appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα