Η συμφωνία πρέπει να κλείσει

…λέει τώρα ο Άδωνις
(ο οποίος αρχές Φεβρουαρίου είχε βγει στον Αυτιά και έλεγε ας μην κλείσει η αξιολόγηση να πάμε σε εκλογές!)

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου, στον δημοσιογράφο Νίκο Στραβελάκη, στο ρ/σ Real 97.8, επεσήμανε, μεταξύ άλλων,

τα εξής:

 – «Δεν μπορούν να λένε εμάς “ακραίους”, όταν συγκυβερνούν με τον Πάνο Καμμένο. Ο κ. Παπαδημούλης έλεγε “ακροδεξιό” τον κ. Καμμένο και ότι δεν πρόκειται ποτέ να συγκυβερνήσουν».
 – «Ο κ. Τσίπρας στήριξε τον Ζαν-Λικ Μελανσόν. Ο κ. Μελανσόν αρνήθηκε να πάρει θέση κατά της Μαρίν Λεπέν. Ήταν ο μόνος από τους υποψηφίους προέδρους που άφησε λευκή ψήφο, δικαίωμα, δηλαδή, στους ψηφοφόρους του να επιλέξουν κατά συνείδηση. Άρα, ο πιο “φιλο-Λεπενικός” υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας ήταν ο Μελανσόν, αυτός τον οποίο στήριξε ο Αλέξης Τσίπρας».
 – «Μεταξύ Μακρόν και Λεπέν δεν υπάρχει σύγκριση. Ο Μακρόν είναι με την Ευρώπη, η Λεπέν θέλει να διαλυθεί η Ευρώπη. Τι μας ενώνει με τον Μακρόν; Πρώτον, είναι φιλοευρωπαίος και δεύτερον, πιστεύει στη φιλελεύθερη οικονομία. Το αντίθετο από αυτά που πιστεύει ο κ. Τσίπρας».
 – «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο άνθρωπος που θα κάνει στ’ αλήθεια δουλειά. Θα μας βγάλει στις αγορές, θα γυρίσει την οικονομία από την ύφεση στην ανάπτυξη και θα δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας».
 – «Η συμφωνία πρέπει να κλείσει γιατί το εναλλακτικό σενάριο της άτακτης χρεοκοπίας είναι εφιαλτικό. Αν δεν κλείσει η συμφωνία η Ελλάδα βγαίνει από την ευρωζώνη».
 – «Να κλείσουν την αξιολόγηση, αλλά μόνοι τους. Όπως μόνοι τους αποφάσισαν να μην κάνουν εκλογές, να χάσουν χρόνο και να κάνουν ζημιά στην οικονομία, μόνοι τους να ψηφίσουν και τα μέτρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την ψήφο της τον λογαριασμό της αποτυχίας τους».
 – «Τον Κώστα Καραμανλή τον βλέπω σταθερά όλα αυτά τα χρόνια. Του δείχνω πάντα τον δέοντα σεβασμό όπως όλοι οι Νεοδημοκράτες».
 – «Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε μπετόν αρμέ. Δεν υπάρχουν ούτε Καραμανλικοί, ούτε Σαμαρικοί, ούτε τίποτα. Εργαζόμαστε όλοι προκειμένου να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών».
 – «Έχουν τελειώσει πια οι αυταπάτες ενός Τσίπρα που δήθεν θα έκανε δουλειά. Ο κ. Τσίπρας έκανε μόνο ζημιά. Πρέπει να υπάρξει πολιτική αλλαγή. Γι’ αυτό ζητάμε εκλογές».

The post Η συμφωνία πρέπει να κλείσει appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα