Η Σία και ο Νίκος, ο Νίκος και η Σία

Ε ρε γλέντια πάντως με την εκλογική ημέρα του Σκάι! Μια γεύση πήραμε today από το τι θα κάνουμε watch την Κυριακή και ένα σας λέμε! Ονειρεμένο το πλάνο Σίας Κοσιώνη πλάι σε Ευαγγελάτο! Στιλιστικό χάρμα!

Πάρτε ποπ κορν και αράξτε
Είχαν πάει αμφότεροι – together βρε παιδί μου ως δίδυμο! – στον καναπέ της Εύας Αντωνοπούλου, για να προμοτάρει ο σταθμός την κάλυψη των εκλογών το Sunday. Νωρίτερα,

για να κάνετε understood, είχαν επισκεφτεί το «Life Σκάι» και ο Αυτιάς, στη συνέχεια ο Σπ. Μάλλης με Λίδα Μπόλα, ενώ σε βίντεο-σκετσάκι βγήκαν οι Λυριτζής-Οικονόμου και Τσαπανίδου.
Ώσπου; Έφθασε η ώρα για το μεγάλο εκλογικό event! Το δίδυμο κόλαφος!

Πυρ γυνή και θάλασσα     
Το’ χε πάντως η άτιμη η Κοσιώνη ε; Με το καλησπέρα σας, πήρε τον αέρα και τον κοίταγε όλη την ώρα, προφανώς για να δείξει τη σύμπνοια μεταξύ τους! Ότι λειτουργούν και καλά, ως δίδυμο! Ο άλλος ήταν πιο… βαρύ πεπόνι. Η κοπέλα τον κοίταγε και αυτός προς το τέλος της τηλεοπτικής τους συνεύρεσης πήρε εμπρός!

Γλώσσα λανθάνουσα, γκάφα ή μπηχτή;  
Καλά το ωραίο το εκσφενδόνισε η presenter Αντωνοπούλου. Ενδεικτικότατο!
Εκεί που τους αποχαιρετά και τους εύχεται καλή επιτυχία κτλ, πετάγεται η Σία για να κάνει αστειάκι και της λέει: «Καλό κουράγιο σε σένα που θα είσαι με τον Λυριτζή και τον Οικονόμου»…
Για να απαντήσει όλο νόημα και τσαχπινιά η οικοδέσποινα: «Εγώ θα περάσω καλά πάντως, είμαι σίγουρη για αυτό, είναι δοκιμασμένο!».
Σαν να της λέει, την αφεντιά σου κοίτα πώς θα περάσεις με το ταίρι που σου έλαχε!

Αλλαγές  
Άσχετο. Έχει πλάκα τώρα η Σκορδά. Εκεί που ήταν στο Alter και ξεκατινιαζόντουσαν μερόνυχτα για Μενεγάκη – Ματέο και τα σχετικά, κάνοντας την τρίχα τριχιά, τώρα ξάφνου, κιουρία!
Παίζουν στο «Πρωινό mou» το απόσπασμα από τη χθεσινή εξομολόγηση της Μενεγάκη στον Περρή και το χειρίζεται επιδεικτικά ωσάν δεν τρέχει τίποτα, ανωτερότητα suddenly!
Ο δε Λιάγκας κατσάδιασε το πάνελ του, ότι today δεν του είπαν τίποτα το ενδιαφέρον! Που το στεφάνι του έστηνε σκαλέτες εβδομάδων με ένα βλέμμα της Μενεγάκη!

Τα γαρύφαλλα τους λείπουν!
Το άλλο δεν σας το είπαμε! Στον Σκάι αναφέρονται στο δίδυμο της εκλογικής τους  βραδιάς, με όρους μαρκίζας! «Σία Κοσιώνη – Νίκος Ευαγγελάτος, Νίκος ΕυαγγελάτοςΣία Κοσιώνη» τους μπουμπούναγε today η Αντωνοπούλου για να μην παρεξηγηθούν! Λες και μιλάμε για μπουζούκια!

Υ.Γ. Βέβαια για την ιστορία να πούμε, ότι στο δελτίο Τύπου του channel την Κοσιώνη αναφέρουν πρώτο όνομα! Έτσι για να το καταγράψουμε!

Αμπάχα μπούχα, have a nice Σαββατοκύριακο και καλά elections!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα