Η Ρένα Δούρου και η… ξεροκέφαλη πραγματικότητα

Η πραγματικότητα έχει πολλές φορές τη συνήθεια να είναι… ξεροκέφαλη. Πεισματάρα και επίμονη. Και να διαψεύδει, πολλές φορές μάλιστα να εκθέτει ανεπανόρθωτα, όσους επιχειρούν να την προσπεράσουν, και να χτίσουν μια δική τους… παράλληλη “πραγματικότητα”.

Στη σημερινή εποχή της κρίσης, της δημοσιογραφικής προχειρότητας και του… τσουβαλιάσματος ιδίως μέσω του διαδικτύου, ένα τέτοιο χαρακτηριστικό και ηχηρό παράδειγμα ήταν το “τραπέζωμα της Ρένας Δούρου στους φίλους της”.

Εντυπωσιακοί οι σχετικοί τίτλοι, μόνο που αν είχε κανείς την καλή πρόθεση να ψάξει λίγο περισσότερο

το θέμα, ή αν άκουγε προσεκτικά όσα είπε η Περιφερειάρχης Αττικής, θα διαπίστωνε ότι το “ατόπημα’” δεν αφορούσε τραπέζωμα σε φίλους, αλλά χορηγία 900 ευρώ σε επαγγελματικό σωματείο, για δείπνο στο πλαίσιο της διοργάνωσης συνεδρίου, και πιο συγκεκριμένα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ).

Όπως μάλιστα προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο δείπνο παρακάθισαν 53 σύνεδροι, δηλαδή το κόστος ανήλθε στα 17 ευρώ ανά άτομο, χωρίς η Ρένα Δούρου ή κάποιος σύμβουλος η μέλος της παράταξής να παρευρίσκονται, καθώς το παρών έδωσαν μονάχα οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακόμη… χειρότερα, το συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΔΟΚ, με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής να προσφέρει την αιγίδα του.

Είπαμε όμως… Αυτή η πραγματικότητα μπορεί να σε εκθέσει άσχημα, όταν προσπαθείς να την ακυρώσεις, για να την προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα.

Πηγή ysterografa.gr

The post Η Ρένα Δούρου και η… ξεροκέφαλη πραγματικότητα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα