Η οργάνωση «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ» αναλαμβάνει την ευθύνη για τον εμπρησμό στο γραφείο του Σημίτη

Εδώ και δυο μήνες η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Οι πολιτικοί σε μια τέτοια περίοδο θα επιθυμούσαν ο λαός να έχει μνήμη χρυσόψαρου. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Είναι γεγονός πως το κράτος φοβάται και τον ίσκιο του. Τρέμει μην τυχόν επαναληφθεί η 12η Φεβρουαρίου. Την ίδια ημέρα όπου πριν εξήντα επτά χρόνια υπογράφθηκε η συμφωνία της Βάρκιζας 1.000.000 διαδηλωτές κατέκλυσαν το κέντρο της πρωτεύουσας και παρά την λυσσαλέα

επίθεση των δυνάμεων καταστολής, η οποία σε σφοδρότητα θύμισε Ιούνη του 2011, παρέμεναν στους δρόμους μέχρι αργά το βράδυ στήνοντας οδοφράγματα. Τράπεζες, ενεχυροδανειστήρια και μεγάλα εμπορικά καταστήματα έγιναν στόχος των διαδηλωτών. Οι στιγμές που ζήσαμε εκείνη την ημέρα θα μας ακολουθούν και θα μας εμπνέουν μια ζωή.

Το κράτος έβαλε μπροστά τις επίλεκτες δυνάμεις του: τα Μ.Μ.Ε. Έχουν αποδείξει πως στην παραπληροφόρηση, την εξαπάτηση και τον αποπροσανατολισμό είναι οι καλύτεροι. Άρχισαν να μιλούν για παρακρατικούς, για ασφαλίτες. Ξαφνικά θυμήθηκαν τα νεοκλασικά κτίρια του κέντρου της Αθήνας, αυτά που ο Καραμανλής γκρέμιζε το ένα μετά το άλλο για να γίνουν πολυκατοικίες. Μέχρι και αύξηση της ανεργίας σκαρφίστηκαν λόγω των επεισοδίων.

Συνεχώς αναδεικνύονται υποθέσεις όπως συλλήψεις οφειλετών στην εφορία ή σε ασφαλιστικά ταμεία, δημοσίων υπαλλήλων που έκλεβαν με παραθυράκια που έβρισκαν δημόσιους οργανισμούς, γιατρών που υπερσυνταγογραφούσαν, κτλ. Τόσα χρόνια δεν τα γνώριζαν; Απλά τους άφηναν για να μπορούν οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες να τρώνε δισεκατομμύρια από μίζες. Τώρα τους συλλαμβάνουν για να πειστεί ο κόσμος ότι πράγματι «μαζί τα φάγαμε», να νιώσει ενοχές για την τωρινή κατάσταση, ότι οι υπουργοί, οι γενικοί γραμματείς και οι βουλευτές δεν φταίνε για την κατάντια αλλά φταίνε 100,200 δημόσιοι υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Έπειτα θυμήθηκαν τους μετανάστες. Βέβαια το κλίμα προετοιμαζόταν καιρό τώρα με αφορμή το παραεμπόριο, το οποίο όπως λένε είναι ο κύριος υπεύθυνος για το κλείσιμο των καταστημάτων. Φυσικά και δεν ισχύει αλλά άντε και να το δεχτούμε για το κέντρο. Στις γειτονιές της Αθήνας όπου δεν υπάρχει παραεμπόριο πως κλείνουν το ένα μετά το άλλο; Τα εξιλαστήρια θύματα ήταν πάντα οι μετανάστες. Για την εγκληματικότητα, την ανεργία και πλέον σύμφωνα με τα σκουλήκια Χρυσοχοϊδη και Λοβέρδο και για την δημόσια υγεία. Η λύση λοιπόν βρέθηκε. Πογκρόμ και μάντρωμα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ότι ακριβώς είχε πει ο Καρατζαφέρης πριν καιρό και γελάγαμε.

Τον τελευταίο καιρό ασχολούνται με την ημερομηνία των εκλογών, τα καινούρια κόμματα που ιδρύθηκαν, την αυτοδυναμία ή όχι της Ν.Δ., τα γκάλοπ των εταιρειών δημοσκόπησης, τις συνεργασίες των κομμάτων.

Ταυτόχρονα με όλη αυτή την προσπάθεια αποπροσανατολισμού, η αστυνομοκρατία στο κέντρο της Αθήνας ειδικά αλλά και στις γειτονιές έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Εξαγγέλθηκαν νέες προσλήψεις μπάτσων, οι οποίοι εξοπλίζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Για αυτούς μάλλον πράγματι λεφτά υπάρχουν. Τρέμουν την αντίδραση

Keywords
Τυχαία Θέματα