Η ώρα της πρόκρισης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στους «8» του Europa league στον ΑΝΤ1

Στους ρυθμούς της ρεβάνς με την Μέταλιστ κινείται ο Ολυμπιακός και με όπλο το 0-1 στο Χάρκοβο, θα επιδιώξει απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League, στον αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά ο ΑΝΤ1 στις 22.05.

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κάρολ τέθηκαν στη διάθεση του Βαλβέρδε,

ο οποίος υπολογίζει και τον Ντιόγο που εξέτισε την ποινή του.

Η συμμετοχή του Φουστέρ θα κριθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ενώ εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς θα μείνει ο τιμωρημένος Μέλμπεργκ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αυτό που ζητά από τους παίκτες του είναι ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο δίνει ιδιαίτερη σημασία και στη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα.

Η εξαιρετική απόδοση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού οδηγεί εκ του ασφαλούς φέτος την ομάδα του Πειραιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα σε όλη την Γηραιά Ήπειρο όσον αφορά στους αγώνες πρωταθλήματος, καθώς δέχονται μόλις 0,58 γκολ ανά παιχνίδι.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό και είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία και να προκριθούν για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Europa League. Από το αποψινό παιχνίδι (22:05, ζωντανά στον ΑΝΤ1) θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Όλοφ Μέλμπεργκ, που δέχθηκε την κίτρινη κάρτα στο περασμένο παιχνίδι με τους Ουκρανούς.

Παρακολουθήστε απόψε τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Europa League, ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

Στις 19:45 το Pre Game, σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ.

Στις 20:00 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤEΝΤ, σε ζωντανή μετάδοση από το στάδιο του Μπιλμπάο. Το πιο κρίσιμο ντέρμπι της βραδιάς, από τη χώρα των Βάσκων και το Σαν Μαμές. Η εκπληκτική Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει να ολοκληρώσει την έκπληξη, μετά τη νίκη της με 3-2 μέσα στο Ολντ Τράφορντ και να αποκλείσει από τη συνέχεια του θεσμού ένα από τα μεγάλα φαβορί.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Τάσος Κολλίντζας

Αμέσως μετά, στις 22:05 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΕΤAΛΙΣΤ σε απευθείας μετάδοση από το στάδιο Καραϊσκάκη. Όλη δράση από το πρώτο λεπτό του αγώνα, μέχρι το φινάλε θα είναι στους δέκτες σας!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μιχάλης Τσώχος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νίκος Δελαγραμμάτικας

Στις 00:05 ακολουθεί όπως πάντα η εκπομπή Europa League Live με τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Με το 3ο ημίχρονο της αναμέτρησης, το ρεπορτάζ από τον Πειραιά, αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Και φυσικά, όλα τα γκολ της βραδιάς και η ανάλυση για τις «8″ ομάδες, που συνεχίζουν με στόχο τον τελικό στο Βουκουρέστι.

Keywords
Τυχαία Θέματα