Η Μήλος στο εξώφυλλο του κορυφαίου ταξιδιωτικού Ιταλικού περιοδικού

Την τιμητική της είχε φέτος η Μήλος στην Ιταλία. Το φιλόξενο νησί των χρωμάτων, των ξεχωριστών αρχαιολογικών και θρησκευτικών μνημείων,  των δεκάδων παραλιών, και των γεύσεων «φιλοξενήθηκε» στο εξώφυλλο του κορυφαίου Ιταλικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Belle Europa». Με 20 χρόνια κυκλοφορίας ο καθιερωμένος τίτλος προσεγγίζει με επιτυχία τον Ιταλό ταξιδιώτη με υψηλό μορφωτικό και κοινωνικό υπόβαθρο. Το περιοδικό διανέμεται σε 60.000 τεύχη, σε όλη την Ιταλία. «Μήλος, η ομορφότερη θάλασσα τον Κυκλάδων» τονίζει με θαυμασμό το περιοδικό στο εξώφυλλο ενώ τα συναισθήματα

έχουν την ίδια ένταση, ξεφυλλίζοντας το πολυσέλιδο αφιέρωμα.

Πρωταγωνιστής στην  επιτυχία θεωρείται  ο φωτογράφος κ Paolo Giocoso  που φιλοξενήθηκε στο νησί το Μάιο 2011 και αποθανάτισε τη Μήλο στις πιο όμορφες  στιγμές της, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες Δημοσιων Σχέσεων και πρόσκληση του Δήμου με τη συμβολή της εταιρίας συμβούλων του.
Η φωτογραφία του εξωφύλλου και το μεγαλύτερο μέρος του φωτογραφικού υλικού που αξιοποιήθηκε ανήκουν στο δημοφιλή Ιταλό φωτογράφο διεθνούς ακτινοβολίας που συνεργάστηκε συστηματικά με το περιοδικό για να  διασφαλιστεί το άριστο αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα