Η μεταγραφή της χρονιάς

Τρίποντο από τη NOVA

Κάτι διαφορετικό όσα έχουμε συνηθίσει σκέφτηκαν οι επιτελείς της NOVA για την εκπομπή που ακολουθεί τα παιχνίδια της φετινής Euroleague η οποία φέτος με το νέο τρόπο διεξαγωγής προβάλλεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δίπλα στον κεντρικό παρουσιαστή Γιώργο Συρίγο αποφάσισαν να βάλουν μια συμπαρουσιάστρια αλλά σε αντίθεση με τα συνηθισμένα, δεν επέλεξαν μια απλά εμφανίσιμη δημοσιογράφο για να ομορφαίνει το ντεκόρ παρουσιάζοντας κάποιες κάρτες

και τους διαγωνισμούς της εκπομπής, αλλά θέλησαν να συνεργαστούν με μια μπασκετμπολίστρια. Η ιδέα ήταν έξυπνη και η εφαρμογή της αποδείχτηκε ακόμη καλύτερη.

Οι άνθρωποι της NOVA επέλεξαν μια από τις κορυφαίες σύγχρονες ελληνίδες παίκτριες, τη Δώρα Παντέλη η οποία εκτός από τη φυσική της ομορφιά και τις γνώσεις της στο άθλημα από την πρώτη κιόλας εκπομπή αποδείχτηκε άκρως τηλεοπτική, με τρομερή για αθλήτρια άνεση στο φακό η οποία αμέσως πήρε με το σπαθί της πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή. Μάλιστα η πετυχημένη επιλογή οδήγησε την ανταγωνιστική εκπομπή της ΕΡΤ που προβάλλεται την ίδια ώρα να καλέσει στο στούντιο ως καλεσμένες στις πρώτες εκπομπές κάποιες μπασκετμπολίστριες ώστε να προσομοιάζει το πάνελ με εκείνο της εκπομπής της NOVA. Η Παντέλη πραγματικά «τα λέει». Γνωρίζει καλά το σπορ και έχει άποψη την οποία δεν διστάζει να καταθέτει και να συνομιλεί με άνεση απέναντι στους διεθνείς παίκτες και τους προπονητές που είναι καλεσμένοι στην εκπομπή. Μπράβο στη NOVA για το ρίσκο και την επιλογή. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι δύσκολο να φρεσκάρεται ένα τηλεοπτικό προϊόν ανεξάρτητα του είδους της εκπομπής αν κάποιος κάθεται λίγη ώρα να το σκεφτεί σοβαρά και να πάρει και ένα ρίσκο. Δυστυχώς όμως στην ελληνική τηλεόραση επικρατεί το βόλεμα κάθε μορφής και είδους και έτσι βλέπουμε χρόνια και χρόνια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να ανακυκλώνονται σε ένα αέναο κύκλο βαρεμάρας, ναφθαλίνης και σαχλαμάρας.

The post Η μεταγραφή της χρονιάς appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα