Ι. Μελισσανίδης : Τιμή μου να πρεσβεύω τα Ολυμπιακά ιδεώδη στο Τορόντο

Πηγή greekvision

Δόξασε την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης. Σε ηλικία 19 ετών κατάφερε το ακατόρθωτο. Να κάνει περήφανους τους Έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη και το όνομά του να γραφτεί στο «πάνθεον» των «χρυσών» Ολυμπιονικών. Ο λόγος για τον Ιωάννη Μελισσανίδη, τον νεότερο Ολυμπιονίκη, ο οποίος το 1996 έκανε από την Ατλάντα τον ελληνισμό να δακρύσει. Έλαβε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τη χώρα στις ασκήσεις εδάφους, με 9.850 βαθμούς αναγκάζοντας ακόμα και τους αντιπάλους του να υποκλιθούν μπροστά του.

Από

το Τορόντο όπου βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, συμμετέχοντας ως παγκόσμιος πρεσβευτής (global ambassador) στην ετήσια διοργάνωση των «Greek Canadian Games», ο Ιωάννης Μελισσανίδης παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο «Greekvision.ca», το μοναδικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης από το Μόντρεάλ που παρακολούθησε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός. Πρόκειται για ένα ετήσιο event που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο με περισσότερα από 400 Ελληνόπουλα να λαμβάνουν μέρος σε ποικίλα αθλήματα και άλλες δραστηριότητες.

«Έχει σημασία το Ολυμπιακό μετάλλιο αλλά μεγαλύτερη σημασία και αξία έχει το να μην τα παρατάς ποτέ» λέει ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. «Είναι μεγάλη μου τιμή που έλαβα πρόσκληση να συμμετάσχω σε αυτό το event» επισημαίνει στη συνέντευξη που μας παραχώρησε και προσθέτει: «Είναι συγκινητικό να βλέπεις στα μάτια των παιδιών αυτών, την αγάπη τους για την Ελλάδα, την αγάπη τους για τον πρωταθλητισμό».

Μιλώντας για τους δεσμούς του με τον Καναδά, ο Ιωάννης Μελισσανίδης τονίζει πως η σχέση του με την χώρα «ξεκίνησε λόγω του Μοντρεάλ» αλλά και χάρη στο «Greekvision»! Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης αναφέρεται ακόμη στα ιδεώδη του πρωταθλητισμού, στην αγάπη του για τον χορό αλλά και για την συμμετοχή του στο δημοφιλές show του τηλεοπτικού σταθμού «Ant1», «So you think you can dance», με θέμα τον χορό. «Δεν είναι για όλους ο πρωταθλητισμός, είναι για εκείνους που το θέλουν πραγματικά» λέει ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και τονίζει πως η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος για να φτάσει κάποιος στην κορυφή.

Για τη συνέχεια εδώ

The post Ι. Μελισσανίδης : Τιμή μου να πρεσβεύω τα Ολυμπιακά ιδεώδη στο Τορόντο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα