Η μαχήτρια, ο ανεκμετάλλευτος και η… ουρανοκατέβατη!

Πώς καταλαβαίνεις πάντως ότι ο Ant1 δεν διακόπτει εύκολα τον «Σουλειμάν» του για τις δηλώσεις Κουβέλη – Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη ε; Ενώ η Μαρία Σπυράκη τσακίζεται μες στα καλώδια και μπουμπουνάει ζωντανά όλη την ώρα το ρεπορτάζ… ο Κοτταρίδης πίσω της, χαλαρά πιάνει το τηλέφωνο. Τι να κάνει ο journalist! Αλλά και μετά με τον Στουρνάρα, που κάναμε watch

τον Βαφειάδη να ξεπροβάλλει με έκτακτο, τα είπε μπαμ μπαμ και επανήλθε το τούρκικο! Ενημέρωση σφηνάκι!

Θεϊκό
Αφασία ήταν και το άλλο, με τις βραδινές δηλώσεις των πολιτικών που έβγαιναν από το Μαξίμου! Την ώρα που ο Στουρνάρας αποχωρούσε από το μπουλούκι που του είχαν στήσει γύρω του οι δημοσιογράφοι και έκανες watch την Σπυράκη να αγκομαχά, να ποδοπατιέται και να σπρώχνεται μες τα καλώδια προσπαθώντας να του αποσπάσει δήλωση ακόμα και το τελευταίο δευτερόλεπτο, ξάφνου λίγο πριν κλείσει το πλάνο η κάμερα… ποια διακρίναμε;

Ντόιν!
Την journalist Χριστίνα Κοραή σε απόσταση ασφαλείας από το στριμωξίδι, να εκσφενδονίζει μία ερώτηση στον υπουργό από μακριά, για την τιμή των όπλων! Πολύ γέλιο το στιγμιότυπο! Εδώ δεν μίλησε παραπάνω στους υπόλοιπους που τον περικύκλωναν, θα στεκόταν στην Κοραή που ξεπρόβαλε χαλαρά!

Τέρμα τα 9αρια
Πετύχαμε στον Ant1 το τρέιλερ του Παπαδάκη για το «Sold out» του Σαββάτου που μας έρχεται. Αριστούργημα! Πλάνα λαχταριστά, τα κάνεις watch και ανυπομονείς να δεις την εκπομπή ολάκερη! Ε, λογικά τώρα με τον Κατσαρό που φιλοξενεί… τουλάχιστον 10αρι προβλέπουμε!

Η τραγωδία σε αριθμούς
Και μιας και ο λόγος για μονοψήφια, πόσο έκανε λέτε χθες η Μελέτη; Οέο; 9,7% στο νεανικό! Σκίζει στη νεολαία όχι αστεία! Sold out και του λόγου της! Στο γενικό μέσο όρο πάντως εκσφενδόνισε 10αρι… Εκεί τα πάει καλύτερα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα