Η Λυδία Παπαιωάννου επιστρέφει απόψε στο MTV

Το Mission Lydia sponsored by WHAT’S UP είναι εδώ με ακόμα περισσότερες ανατροπές, αγωνία και απίστευτο γέλιο. Η θαρραλέα, Λυδία Παπαϊωάννου δεν γνωρίζει τη λέξη «φόβος» και είναι έτοιμη να αναλάβει όλες τις αποστολές που θα τις αναθέσουν οι τηλεθεατές!

Μετά από τις 12 αποστολές που «εκτέλεσε» στην πρώτη season του MISSION LYDIA, 334.000 επισκέψεις στο missionlydia.gr, πάνω από 200.000 video streams, 192.500 ψήφους και πάνω

από 319.500 τηλεθεατές στο πλευρό της, η Λυδία επιστρέφει, αυτή τη φορά προετοιμασμένη. Ή έτσι νομίζει… Στον πρώτο κύκλο οπλίστηκε με αυταπάρνηση, τσαγανό και τις απαραίτητες δόσεις ψυχαναγκασμού και για 12 εβδομάδες βάλθηκε να φέρει εις πέρας τις αποστολές που της ανέθεσαν οι τηλεθεατές του MTV, οι οποίοι, όπως καταλάβαμε όλοι, την αντιμετώπισαν σαν το απόλυτο τηλεοπτικό punching bag.

Η Λυδία όμως απέδειξε πως όλα είναι δυνατά! Είτε πρόκειται για μάθημα gourmet μαγειρικής με το Δημήτρη Σκαρμούτσο, είτε στενές επαφές με κατσαρίδες Μαδαγασκάρης, η Λυδία έδειξε ότι αντέχει ακόμα και ξύλο από την ελληνίδα πρωταθλήτρια του box, έχοντας μετά την απαραίτητη διάθεση και λάμψη να παίξει στο video clip του τραγουδιού της «Cherry Pie». Η πρωταγωνίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει ένα χαστούκι στο Γιώργο Καπουτζίδη/Χαμάμ, υπηρετώντας την Τέχνη και μετά να πετάξει ντυμένη Καρυάτιδα μέχρι τη συνέντευξη τύπου των Coldplay, υπηρετώντας την πατρίδα της.

Συμπέρασμα: τίποτα δεν την βάζει στον πάγο και τα γερά της νεύρα αντέχουν αμέτρητες προκλήσεις!   Από τη Δευτέρα 30 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 20.00, η Λυδία Παπαϊωάννου αφήνεται ξανά στα χέρια όλων όσων έχουν πρόσβαση στο internet, επιζητούν ένα πιο fun, interactive τηλεοπτικό μέλλον και λέει «ναι» σε οποιαδήποτε πρόκληση. Δεν την σταματάει τίποτα. Η Λυδία σηκώνει μανίκια και στρώνεται ξανά στη δουλειά… Η εκπομπή παρακολουθεί το 24ωρο της Λυδίας, καθώς σχεδιάζει και προσπαθεί να εκτελέσει τις αποστολές που της έχουν αναθέσει οι τηλεθεατές του MTV, μέσα από τη σελίδα του What’s Up στο Facebook facebook.com/WhatsUpCosmote και καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν along the way. Έγκυρες πηγές αποκαλύπτουν πως τα ευτράπελα θα είναι και πάλι πολλά. Κάθε φορά, η Λυδία έχει σύμμαχό της, ένα τυχερό νικητή ο οποίος μεταμορφώνεται σε Missioner, κερδίζοντας τη θέση του σε γυρίσματα επόμενης αποστολής της Λυδίας, αφού στον κόσμο του WHAT’S UP  Όλα Είναι Δυνατά.

Ακόμα και όταν τελειώσει ο τηλεοπτικός χρόνος, η εκπομπή συνεχίζεται online μέσα από το site της εκπομπής missionlydia.gr (ψηφοφορίες για την επόμενη αποστολή, blog posts από την ίδια τη Λυδία και άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές, αποκλειστικό extra υλικό από τα γυρίσματα κλπ.) και τα social networks. Για ακόμη μια φορά τα πάντα ανατρέπονται στο MTV. Επόμενη αποστολή σου: Κάνε τη Λυδία ό,τι θέλεις… Στόχος της Λυδίας: να φέρει τον κόσμο ανάποδα μέχρι να πετύχει τη βασική της αποστολή πάντα με σύμμαχο το WHAT’S UP. Από Δευτέρα 30 Απριλίου στις 20.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 20.30 & Σάββατο στις 14.00, στο MTV ό

Keywords
Τυχαία Θέματα