Η εξαιρετική πλευρά του ταλαντούχου κυρίου Παπαδάκη

Κύριος! Με το κάπα κεφαλαίο! Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη του οποίου μπορεί να σούρουμε κατά καιρούς διάφορα, today ωστόσο, πρέπει να αναδείξουμε την άψογη συμπεριφορά του. Σωστόις και κάτι παραπάνω!

Ιππότης
Διότι αν κάνετε watch προσεκτικά το βίντεο, ο presenter πετάγεται αποφασιστικά με το που ρίχνει ο Κασιδιάρης το νερό στη Δούρου! Πριν πέσουν οι σφαλιάρες στην Κανέλλη!

Εκσφενδονίζεται από την καρέκλα του δυναμικά και πάει να τον μαζέψει! Τα εύγε μας, στην ακαριαία του αντίδραση που πραγματικά δείχνει αν μη τι άλλο, ότι δεν τον ενδιέφεραν τα νούμερα τηλεθέασης… Α, το σωστό να λέγεται!

Δεν έχουμε λόγια
Επίσης; Λιάνα Κανέλλη. Γυναίκα με τα όλα της! Σηκώθηκε και υπερασπίστηκε την συνάδελφο της, τρώγοντας μπουνιές και χαστούκια. Also, την παραδεχτήκαμε! Ούτε έκατσε να το σκεφτεί, ούτε μάσησε, ούτε το nothing! Κατευθείαν να του την πέσει!

Παντού τα πλάνα της ημέρας και στη Σαράφογλου μία από τα ίδια…
Ε, τώρα πώς να κάνει νούμερα; Μα είναι δυνατόν, 11 η ώρα να παίζει όλη σχεδόν η ελληνική television τις εικόνες από το σαματά… και να γυρνάς στη ΝΕΤ και να κάνεις watch ένα συνηθισμένο πλάνο της Μαρίας Σαράφογλου; Δηλαδή η Τσαπανίδου που είχε μόνιμα σχεδόν στο φόντο να παίζουν τα νερά και τα μπουνίδια του Ant1, χαζή ήτανε;… Jesus Christ οι φαεινές τους ιδέες!

Αντανακλαστικά Κάντζα και Φάληρο
Εντύπωση πάντως μας έκανε και το ότι και Μάνεσης και Τσαπανίδου έπαιζαν σε απευθείας σύνδεση τις δηλώσεις του George Παπαδάκη για το συμβάν… και το δε δίδυμο Χρηστίδου – Φερεντίνος, γυρίσαμε και όχι! Αν ήθελες να ακούσεις εκείνη την ώρα το ένα από τα πρόσωπα της ημέρας, άλλαζες channel! Και τον αναζητούσες απέναντι!

Πλύνε βάλε
Αυτό, ναι! Είναι κρίση! Να βγαίνει η Όλγα Τρέμη στο δελτίο με την ίδια φορεσιά που είχε και νωρίτερα, όταν γυρνούσαν το interview με τον Βενιζέλο! Ή λαχανιασμένη έφτασε και δεν πρόκαμε… ή μήνυμα απλότητας μας ανεμοστροβίλισε! Και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Βραβείο ατάραχου 2012
Για την δε απάθεια του Προκόπη Παυλόπουλου, τον έχουν στολίσει καταπληκτικά στα social media! Πολύ γέλια! «Πάκη; μπουμ!» του μπουμπουνάνε και «Μετά την Ντόρα, τον Γκλέτσο και ο Πάκης δήλωσε: κι εγώ αν ήμουν στο στούντιο θα τον πλάκωνα!»…

Εκκρεμότητες
Πάντως ο Αντώνης Δελλατόλας αφού ξεπέρασε το πάγωμα από το σοκ, σηκώθηκε και χύθηκε επίσης στον σαματά!  Και του αναλογούν και αυτού τα εύγε μας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα