Η Εύα η κουκουλοφόρος

Οποία γελοιότητα! Μα οποία όμως. Εδώ ο κόσμος καίγεται, γύρω μας πείνα και εξαθλίωση και ένα κάρο προβλήματα τραγικά και ο ΣΥΡΙΖΑ… βγάζει ανακοινώσεις για το τούρκικο του Mega! Διαμαρτύρεται για την Φατμαγκιούλ ένα ολόκληρο κόμμα σε μια εποχή που γίνεται ο πανικός, για το σποτάκι της! Όπου αναφέρεται το «αν θα ερωτευόταν μια γυναίκα-θύμα τον βιαστή της»… Άλλη δουλειά δεν έχουνε! Οποία γελοιότητα λέμε!

Μια χαρά
Πολύ ωραίο το «JOY» του Σκάι που κάναμε watch το Σαββατοκύριακο. Very nice! Επιτέλους μία πραγματικά φρέσκια εκπομπή,

από νέους ανθρώπους, ίχνος τρασαδούρας, σπιντάτη, σύγχρονη και αξιοπρεπέστατη! Τα congratulations μας.

Παραλείψτε το…
Αν πάντως κάτι μας χάλασε, έτσι μικρό και μηδαμινό ωστόσο αξιοσημείωτο, είναι η πολυπαιγμένη εικόνα των συνεντεύξεων με μία κούπα στο χέρι, για να βγει προς τα έξω χαλαρότητα… Ξεπερασμένο και παλιακό, το κόνσεπτ και το τιμ της εκπομπής είναι τόσο δυνατό που πραγματικά δεν το χρειάζεται!

Βγήκαμε στο δρόμο
Και τώρα βαστάτε, γιατί σας έχουμε ρεπορτάζ! Από πρώτο χέρι! Ποια πετύχαμε στην Ερμού το Σάββατο που μας πέρασε να βγαίνει από το κατάστημα H&M - αυτό που είναι χαμηλά προς Καπνικαρέα; Οέο; Την Εύα Αντωνοπούλου!

Ετοιμάζει την προίκα της
Ημέρα αλληλεγγύης του Σκάι παρεμπιπτόντως, η όμορφη presenter επέλεξε ένα απλό και ταπεινό μαγαζί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της! Μία αλυσίδα με φθηνά ρούχα, μοδάτα ωστόσο και χωρίς να γδέρνουν την τσέπη το κυριότερο! Διότι μην ξεχνάμε ότι έχουν υποστεί στο συγκρότημα του Φαλήρου και ουκ ολίγες μειώσεις! Έκανε βέβαια τα κουμάντα της η ωραία Εύα με την διαφήμιση, θα τα κρατάει μάλλον όμως για το μέλλον! Οικονόμα η presenter!

Και δεν έβρεχε
Και αφού ζητήσουμε συγγνώμη για την αδιακρισία μας διότι την κοιτάγαμε έντονα με αποτέλεσμα να διασταυρωθούν οι ματιές μας (για την ανάγκη του ρεπορτάζ, να βεβαιωθούμε!) να προσθέσουμε την juicy πληροφορία στο τέλος… Καθώς έβγαινε από το store, το πρώτο πράγμα που έκανε στην έξοδο ήταν να φορέσει την κουκούλα της!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα