Η ετοιμόλογη απάντηση Τσίπρα στον Ρόμπερτς του FOX

…και τι έλεγε ο Τραμπ για την Ελλάδα

Ο Τσίπρας έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά και δεν έπεσε στην (ερώτηση) παγίδα που του έστησε ο δημοσιογράφος του FOX Τζον Ρόμπερτς όταν του θύμισε τι είχε πει προεκλογικά για τον Τραμπ! Απάντησε έξυπνα, κολακεύοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ (που πετάχθηκε πριν απαντήσει για να πει, Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν την ομιλία μου!).

«Δεν

ένιωσα να απειλούμαι κατά τη διάρκεια της συνάντησης» ήταν η ετοιμόλογη απάντηση του έλληνα πρωθυπουργού που συμπλήρωσε «Πολλές φορές ο τρόπος του Τραμπ μοιάζει διαβολικός, αλλά γίνεται για καλό»!

Εδώ όμως ο Τσίπρας θα μπορούσε να του τονίσει ότι προεκλογικά λέγονται πολλά και να θυμίσει τι έλεγε ο Τραμπ την ίδια περίοδο για την Ελλάδα! «Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά με την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τη Γερμανία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, που άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα. Ή ακόμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία. Αυτοί μπορούν να χειριστούν την κατάσταση» έλεγε για το χρέος!

Ή σε άλλη στιγμή της προεκλογικής του εκστρατείας είχε πει «Η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει γυρίσει στο εθνικό της νόμισμα. Ηταν ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να ορθοποδήσει, πιθανότατα. Δεν βλέπω πώς μπορεί να το κάνει τώρα»!

Επίσης σε συνέντευξη στο CNBC είχε ειρωνευτεί την Ελλάδα λέγοντας, «Ας αντιγράψουμε την Ελλάδα. Θα ζητήσουμε από τους πιστωτές κούρεμα ή μείωση της ονομαστικής αξίας του χρέους μας»!

Αλλά και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς είχε πει σε συγκέντρωση του (εννοώντας τους Δημοκρατικούς), «Μήπως θέλουν να μας κάνουν μια χρεοκοπημένη χώρα όπως η Ελλάδα;».

The post Η ετοιμόλογη απάντηση Τσίπρα στον Ρόμπερτς του FOX appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα