Η χάρη της Μεγαλόχαρης αγκάλιασε τον ΔΟΛ!

Θαύμα θαύμα αναφωνούν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του λογιστηρίου τον Δεκαπενταύγουστο θα «βρέξει» χρήματα στα ταμεία του οργανισμού!

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του ΔΟΛ μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις και αναβολές ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα ότι θα πληρώσει ένα 15νθημερο Ιουνίου την Παρασκευή 12 Αυγούστου. Τελικά την Πέμπτη

το απόγευμα με email το λογιστήριο ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία και η πληρωμή θα γίνει στις 18 του μηνός, δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη.

Αγνοούμε το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι που ολοκληρώνουν αυτή την εβδομάδα την άδεια τους και έκαναν τους υπολογισμούς τους με βάση ότι θα πληρωθούν στις 12 του μηνός βρίσκονται σε δυσχερή θέση, ενώ όσοι φεύγουν σήμερα Παρασκευή με άδεια θα φύγουν ταπί και σίγουρα όχι ψύχραιμοι!

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία του ΔΟΛ και με δεδομένο ότι μια μισθοδοσία του μεγέθους της συγκεκριμένης εταιρίας, απαιτεί εντολή περίπου 48 ώρες νωρίτερα στην τράπεζα προκύπτει ότι την ερχόμενη Τρίτη το πρωί μόλις ανοίξει το λογιστήριο του ΔΟΛ θα έχουν εισρεύσει στα ταμεία μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Το θαύμα που λέγαμε!

The post Η χάρη της Μεγαλόχαρης αγκάλιασε τον ΔΟΛ! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα