Η «Αυγή» είναι αυτή ή το ΒΗΜΑ;

Όλο το παρασκήνιο της συνέντευξης Τσίπρα στη ναυαρχίδα του ΔΟΛ

Με κόκκινο πρωτοσέλιδο όπου φιγουράρει η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δίνει συνέντευξη στην εφημερίδα, κυκλοφορεί αύριο το ΒΗΜΑ. Τόσο το πώς προβάλει τη συνέντευξη η ναυαρχίδα του συγκροτήματος, όσο και το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας

επέλεξε το ΒΗΜΑ για να κάνει την τελευταία του επαφή με τους ψηφοφόρους, ερμηνεύεται ποικιλότροπα. Το τι θα γίνει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΔΟΛ και τους άλλους εκδότες και καναλάρχες θα το ξέρουμε από Δευτέρα, αν τελικά κάνει κυβέρνηση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οπότε ας περιμένουμε λίγο πριν κάνουμε κάποια κρίση.

Όμως υπάρχει και ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο με τη συνέντευξη Τσίπρα στο ΒΗΜΑ. Τη συνέντευξη έχει πάρει ο διευθυντής του BHMAgazino Παύλος Παπαδόπουλος ο οποίος υπογράφει το τελευταίο διάστημα μεγάλα άρθρα και ρεπορτάζ που αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τον πρόεδρο του στο ΒΗΜΑ. Κυκλοφορεί εδώ και καιρό ότι ο καλός συνάδελφος έχει αναπτύξει εδώ δίαυλο επικοινωνίας με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στις ευρωεκλογές είχε ακουστεί ότι συμμετείχε στη συγγραφή των λόγων του Αλέξη Τσίπρα. Να θυμίσουμε ότι ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν λογογράφος του Κώστα Σημίτη και ο ίδιος παρά το γεγονός ότι ανέβηκε πολύ γρήγορα τα σκαλιά της ιεραρχίας στον ΔΟΛ δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματα του ότι δηλαδή θεωρεί ότι ο χώρος όπου νιώθει πιο άνετα δεν είναι τα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά τα πολιτικά. Επίσης δεν κρύβει το γεγονός αν και ήταν συνεργάτης του Κώστα Σημίτη σήμερα μπορεί να κινείται με άνεση και στο περιβάλλον της Κουμουνδούρου, αλλά και σε εκείνο της Λεωφόρου Συγγρού. Προφανώς σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η πρόσφατη συνάντηση του με υψηλόβαθμα στελέχη του συγκροτήματος του Φαλήρου στην οποία συζητήθηκε το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Ενδιαφέρον έχει μάλιστα ότι σύμφωνα με όσα μάθαμε η προσέγγιση έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του Παύλου Παπαδόπουλου, ο οποίος συζήτησε το ενδεχόμενο να αναλάβει ένα ειδικό ρόλο στο συγκρότημα της οικογένειας Αλαφούζου. Ενα ρόλο όχι δημοσιογραφικό, αλλά πιο πολιτικό, κάποιο είδος ενδιάμεσου κρίκου ανάμεσα στο συγκρότημα του Φαλήρου και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γνωρίζουμε την απάντηση του συγκροτήματος του Φαλήρου, αλλά γνωρίζουμε ότι την επομένη κιόλας της συνάντησης οι επιτελείς του ΔΟΛ έλαβαν γνώση της πρωτοβουλίας του Παπαδόπουλου. Οπως φαίνεται σε πρώτη τουλάχιστον φάση η πρωτοβουλία αυτή όχι μόνο δεν ενόχλησε κανένα στη Μιχαλακοπούλου, αλλά αντίθετα συνεχίζουν να στηρίζουν τον καλό συνάδελφο και να του ζητούν να αναλαμβάνει σημαντικές αποστολές, όπως αυτή της συνέντευξης του νικητή αυτών των εκλογών. Αν μη τι άλλο, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Παπαδόπουλο ότι εκτός από τις αδιαμφισβήτητες δημοσιογραφικές ικανότητες έχει και εξαιρετικές ικανότητες διαχείρισης του προσωπικού του marketing!

The post Η «Αυγή» είναι αυτή ή το ΒΗΜΑ; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα