Η ανύπαρκτη Σαράφογλου, η στριμωγμένη Πόπη και ο Μάνεσης

Ε, τώρα δηλαδή ξαφνιάστηκε today η Μαρία Σαράφογλου βλέποντας τα νούμερα της; Όχι απορία το έχουμε! Διότι όπως μπουμπουνάγαμε και yesterday, ήταν ολίγον τι κουλό, να παίζει ολάκερη η television συνεχώς τα πλάνα από τα νερά και τα χαστούκια του Ant1… και το «Συμβαίνει τώρα», σε άλλον κόσμο! Κάπου ήσυχα και απόμερα, μακριά από τη βαβούρα!
Τα congratulations μας στην presenter και στην αρχισυνταξία! Και με τις υγείες τους τα tragic μονοψήφια!

Στοιχηματίζουμε

πλέον
Μπορεί να είχαμε τις επιφυλάξεις μας, today μας λύθηκε! Το μυστήριο τού ποιος κάνει την φασαρία με τα φλιτζάνια στο δελτίο του Mega! Ε, ναι η άνκοργούμαν, χωρίς αμφιβολία! Ε, μα τυχαίο είναι που ακούγεται ο ήχος κάθε φορά που λείπει από το πλάνο; Με το που έδειξε η κάμερα Πρετεντέρη και Παπαδημούλη να συνομιλούν… τσουπ μια ρουφηξιά!

Γιατί δεν βγαίνει τότε στο τηλέφωνο
Ο δε Ιγνατίου, μας δουλεύει; Τι το θέλει το skype και τις συνδέσεις αφού από μέσα τα διαβάζει! Απίστευτός ο τύπος! Είχε γράψει today τον λόγο του – ρεπορτάζ και μας το μπουμπούναγε! Εμβόλιμα έχωνε και κάνα 2-3 «Όλγα» για να φέρνει προς το προφορικό! Ρε τον μπαγάσα!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί τον ματαιόδοξο χαβά τους
Χθες είχαμε τα water και τις σφαλιάρες του Κασιδιάρη και δεν κάναμε mention, τα απίθανα! Τις εκπληκτικές φωτο που κυκλοφόρησαν με το ζεύγος Ευαγγελάτου από την παρουσίαση κινητού! Amazing τούτος! Με τόσες πολιτικές εξελίξεις και τον κακό χαμό, μέσα σε όλα! Φόραγε και το μικρόφωνο του, με ρόλο κανονικό στη βραδιά! Σιγά μη χάσει!

Καλά το Jesus Christ είναι που τα προβάλλουν αυτά μέσα από τα family σάιτ τους! Τόσο ψώνιο! Η δε Τατιάνα, πόζα; Τουλάχιστον Χόλυγουντ!

Στενό μαρκάρισμα
Α τσα τον πάντως ο Μάνεσης! Την στρίμωξε την Τσαπανίδου! Με μία μονάδα διαφορά κατάφερε να τον περάσει η όμορφη του Φαλήρου, σε μία τέτοια μέρα! Άκρως interesting ενημερωτικά! Και το τονίζουμε διότι ο journalist έχει παραλάβει και μια νεκρή ζώνη στο channel της Κάντζας!

Αμπάχα μπούχα είπαμε; Και have a nice Σαββατοκύριακο!
(και το volume!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα