Η αλλαγή του δελτίου της ΝΕΤ προτεραιότητα της νέας διοίκησης της ΕΡΤ – Επιστροφή στο πολυθεματικό δελτίο

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ είναι πρώτο στη λίστα των αλλαγών που θα δρομολογήσει η νέα ηγεσία της ΕΡΤ που θα τοποθετηθεί από τη νέα κυβέρνηση το επόμενο διάστημα. Στόχος, όπως αναφέρουν πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν, η δημιουργία ενός «ευρωπαϊκού» επιπέδου δελτίου που θα φιλοξενεί κάθε βράδυ περισσότερα από 20

με 25 θέματα, από την ελληνική και διεθνή επικαιρότητα. Ήδη στο παρασκήνιο τα πρόσωπα που πρόκειται να αναλάβουν, φέρεται να έχουν σχεδιάσει την «ταυτότητα» του νέου δελτίου, η οποία συνοψίζεται σε αυτό που ονομάζουμε, «πολυθεματικό» δελτίο ειδήσεων. Υποδηλώνοντας στην ουσία τη διαφωνία τους – κάτι που δεν κρύβουν άλλωστε – με το σημερινό δελτίο ειδήσεων! Συγκεκριμένα, λέγεται ότι διαφωνούν με την παρουσία των ρεπόρτερ στα «παράθυρα» του δελτίου παραπάνω χρόνο από όσο διαρκεί η αναφορά της είδησης που μεταφέρουν, καθώς επίσης και με την παρουσία σχολιαστών, γεγονός που παραπέμπει στη νοοτροπία των ιδιωτικών καναλιών.

Πάντως ανεξάρτητα από το πώς θα διαμορφωθεί το νέο δελτίο της ΝΕΤ, το υπάρχον δελτίο που παρουσιάζει η Έλλη Στάη κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών καταγράφοντας σημαντικές τηλεθεάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα