Η «Real news» απαντά στην «Ελευθερία» της Καλαμάτας

Στο mailbox του Enimerosi24 έφθασε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Real Media, Στέργιο Χατζηνικολάου η παρακάτω απάντηση:

Καλησπέρα,
Σε απάντηση σημερινής ανάρτησής σας (αναδημοσίευση από το Eleftheriaonline.gr) που αφορά τη Real news, επιθυμώ να σημειώσω τα εξής: 

Ο

οδηγός «Who is Who – Απόλυτος Οδηγός Διακοπών», ο οποίος κυκλοφόρησε στις 12 Ιουνίου 2011 με τη Real news, δεν ανήκει στη δική μας εταιρεία, αλλά στην εταιρεία Θ. Τσιρόγκας και Σία Ο.Ε.

Η εφημερίδα μας απλώς φιλοξένησε τον συγκεκριμένο οδηγό στην έκδοση που αναφέρεται στο δημοσίευμα, προσφέροντάς τον δωρεάν στους αναγνώστες της.

Τα διαφημιστικά έσοδα του οδηγού «Who is Who – Απόλυτος Οδηγός Διακοπών» ανήκουν στην εταιρεία Θ. Τσιρόγκας και Σία Ο.Ε.

Η Real news ουδέποτε εστράφη νομικά κατά της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Αυτό έγινε από την εταιρεία Θ. Τσιρόγκας και Σία Ο.Ε. που έχει όλα τα δικαιώματα (πνευματικά και εμπορικά) του συγκεκριμένου οδηγού. Επομένως και η όποια δικαστική απόφαση αφορά την εταιρεία Θ. Τσιρόγκας και Σία Ο.Ε. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία 
Στέργιος Χατζηνικολάου
Διευθύνων Σύμβουλος Real Media

Keywords
Τυχαία Θέματα