Γενέθλια 3 χρόνων για τα Παραπολιτικά 90,1

Τρία κεράκια σβήνουν την ερχόμενη Παρασκευή τα Παραπολιτικά 90,1 και οι παραγωγοί του σταθμού ετοιμάζονται να το γιορτάσουν από νωρίς το πρωί μαζί με τους ακροατές στους οποίους ετοιμάζουν μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.
Πολιτικοί, καλλιτέχνες, προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της οικονομίας στέλνουν τις ευχές τους, ενώ όλες οι εκπομπές προσφέρουν εκατοντάδες γλυκά στους ακροατές τους που είναι προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία DESPINA, Παύλου και οικογένεια Βάρσου.

Πέντε τυχεροί ακροατές

που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του σταθμού για περισσότερες από τρεις ώρες μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα πενθήμερο στο ξενοδοχείο NAXOS Hotel με πρωινό και πληρωμένα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Hellenic Seaways, μια διανυκτέρευση με πρωινό και γεύμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και τρία επώνυμα ρολόγια.

Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα από τα Παραπολιτικά 90,1 που έχουν μπει γερά στη μάχη της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας και καθημερινά κερδίζουν όλο και περισσότερους ακροατές και γίνονται η συντροφιά τους όλο το εικοσιτετράωρο.

The post Γενέθλια 3 χρόνων για τα Παραπολιτικά 90,1 appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα