Φτιάχνουν κλίμα τα κανάλια… Ενώ το παιχνίδι θα κριθεί από τους γερμανούς

Σύγκρουση επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας

Σύγκρουση μέχρι τέλους, προκύπτει από το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και αυτό διότι εδώ που έχει φθάσει η κατάσταση, είναι η μόνη αξιοπρεπής λύση για τον ίδιο και την κυβέρνηση του. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή, ενδεχομένως να εξυπηρετούσε την Ελλάδα

των μνημονίων, αλλά όχι την απόφαση για δημοψήφισμα που ανακοίνωσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας διάλεξε να είναι συνεπής με την απόφαση του, αναλαμβάνοντας το ρίσκο των συνεπειών, αντί να την ακυρώσει εν μέσω βουής που του προκαλούν οι εσωτερικές και εξωτερικές σειρήνες!

Άλλωστε από τη στιγμή που οι γερμανοί επιμένουν μονότονα, είτε είναι η Μέρκελ, είτε είναι ο Σόιμπλε, είτε οποιοσδήποτε άλλος γερμανός αξιωματούχος… ότι η συζήτηση θα ανοίξει ξανά, μετά το δημοψήφισμα, δηλαδή τη Δευτέρα και μάλιστα από μηδενική βάση… όλα τα υπόλοιπα που λέγονται είναι αστεία και δεν έχουν καμία βαρύτητα για τους έλληνες και τη χώρα… Και κυρίως αυτά που λέγονται από τα κανάλια, τα δελτία ειδήσεων και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, οι οποίες μοναδικό στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα για να κρατήσουν τον κόσμο σε εγρήγορση, προκείμενου να γράφει το κοντέρ τηλεθέαση! Και φυσικά – όπως έχουν δικαίωμα, να επηρεάσουν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση τους πολίτες.

Ως εκ τούτου καμία αξία δεν έχει η δήλωση Ολάντ για συμφωνία μέχρι το βράδυ, όπως φυσικά και το τι θα γίνει στο Eurogroup που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα! Και θα μας ζαλίσουν με αυτά που μεταδίδουν, ότι δήθεν θα αλλάξουν το δράμα που ζούμε!

The post Φτιάχνουν κλίμα τα κανάλια… Ενώ το παιχνίδι θα κριθεί από τους γερμανούς appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα