Φρένο στην προσπάθεια να πληγεί οικονομικά η «Ελευθεροτυπία»

Email Νίκου Ρούσση στο Enimerosi24
Ανταποκριτής της «Ελευθεροτυπίας» και του ΑΠΕ στο Στρασβούργο

Αν και μακριά, έχω την πληροφορία ότι, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε αίτημα, για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής απαγόρευσης της μεταβολής της περιουσιακής κατάστασης της εταιρίας “ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ”, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που άσκησε πρώην εργαζόμενος στην ΧΚ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ, ζητώντας τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και

ακίνητης περιουσίας της ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ ΑΕ, για την εξασφάλιση απαίτησής του κατά της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α Ε με τον ισχυρισμό ότι έχει μεταβιβαστεί σε αυτήν η επιχείρηση.

Αν η πληροφορία μου είναι ακριβής αυτό σημαίνει ότι:

1. Μπαίνει ένα φρένο στην προσπάθεια να πληγεί οικονομικά η επανέκδοση της Ελευθεροτυπίας και η εξυγίανση της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

2. Με την απόρριψη αυτή το δικαστήριο δέχεται ότι η ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ έχει αναλάβει με δικά της έξοδα το έργο της επανέκδοσης της Ελευθεροτυπίας με σύμβαση έργου περιορισμένου χρόνου στο πλαίσιο προσπάθειας επανακυκλοφορίας της Ελευθεροτυπίας ώστε, να εξυγιανθεί η ΧΚ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και να μπορέσει να καταβάλει τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις που οφείλει στους πρώην εργαζομένους της.

Οι πληροφορίες μου λένε ακόμη ότι, η πρόεδρος υπηρεσίας απέρριψε ως παραπλανητικούς και καταχρηστικούς τους ισχυρισμούς του αιτούντα, ότι έχει δήθεν μεταβιβασθεί η επιχείρηση ΧΚ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ στην ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ και, επομένως, ότι οι οφειλές της ΧΚΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ στους πρώην εργαζόμενούς της βαρύνουν την χρηματοδότη και διαχειρίστρια της έκδοσης.

Αν είναι έτσι, με την απόρριψη αυτή το δικαστήριο δέχεται ότι η ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ έχει αναλάβει με δικά της έξοδα το έργο της επανέκδοσης της Ελευθεροτυπίας με σύμβαση έργου περιορισμένου χρόνου στο πλαίσιο προσπάθειας επανακυκλοφορίας της Ελευθεροτυπίας ώστε να εξυγιανθεί η ΧΚ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και να μπορέσει να καταβάλει τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις που οφείλει στους πρώην εργαζομένους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα