Φίλε Harry υπάρχουν και χειρότερα

email αναγνώστη από το Τορόντο του Καναδά

Χαραλάμπη γεια σου. Μέρες έχουμε να τα πούμε. ( Πρώτα χρόνια πολλά για την γιορτή σου ) Ξέχασα να σου πω όταν σου απάντησα για τη διαμαρτυρία που έκανες στην κυρία Κλίντον, ότι υπάρχουν και χειρότερα. > Τα καινούργια μου μαντάτα είναι από τις τελευταίες ειδήσεις που διαβάζω. Ορκίστηκε καινούργιος Υπουργός εξωτερικών της Αμερικής. Θα πεις και τί με αυτό; Υπουργοί

πάνε και έρχονται. Συμφωνώ. !! Αλλά μου προξένησε ερωτηματικά το ότι τους πρώτους συναδέλφους του που τηλεφώνησε ήταν, του Καναδά – Μέξικο δυο χωρών γείτονες και εταίροι. Ο τρίτος ήταν ο Ισραηλινός, τα σχόλια περισσεύουν. Ο τέταρτος ήταν ο Τούρκος.!!! Τελευταία την Τουρκία την αποκαλούν – Χώρα – Φίλη – Οικονομικό – και – Στρατηγικό – Σύμμαχο. Και για reward τους τροφοδοτούν και με AWACS . > Και ανάμεσα στους καλύτερους φίλους του είναι και ένας Αλβανός . Να μη σου φανεί παράξενο εάν τον δεις καμιά μέρα και κάνει δηλώσεις παρέα με Έλληνες πολιτικούς και απαιτούν να διδάσκονται τα Μακεδονικά στα Ελληνικά σχολεία .

Το άλλο που διάβασα είναι μια δημοσκόπηση στατιστικών για τα καλύτερα βιώσιμα κράτη στον κόσμο. Σου αναφέρω μερικά: 1) Denmark 2) Norway 3) Sweden 4) Netherlands 5) Finland 6) Austria 7) Canada 8. Belgium 9) Ireland 10) Germany 11) Switzerland 12) France 13) Australia 14) U.K. 15) Italy 16) Japan 17) U. S. Πιο πολλά όπως βλέπεις εταίροι μας στην Ευρώπη που πολλοί Έλληνες τους αποκαλούν αγράμματους, ανιστόρητους, και άλλα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι ο Τσίπρας θέλει να τους διδάξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. !!!

Και τελειώνω με τις υποσχέσεις του Τσίπρα για αποκατάσταση συντάξεων στα προ του μνημονίου επίπεδα. Αλλά κάποιοι στο πολίτμπουρο διαφωνούν. Κάποιος ανέφερε όπως διαβάζω > Έτσι δεν έκανε και ο Γιωργάκης με το >; Και μετά τις εκλογές !!!!!! Δεν θα ξεχάσω τις δηλώσεις Λοβέρδου όταν ρωτήθηκε από τον μπάρμπα Γιώργη τον Παπαδάκη στο πρόγραμμα του στο ΑΝΤ1 γιατί παίρνετε τόσο σκληρά μέτρα; Και η απάντηση του ήταν! Δεν ξέραμε ότι δεν υπήρχαν λεφτά!

Από ό,τι βλέπω συνηθίσατε — ούτε βαζελίνη δεν χρησιμοποιούν .!!!!

Peter Triantafyllos Toronto

Keywords
Τυχαία Θέματα