«Φαρμακαποθήκη» η κατοικία του Λούμπιτς - Είχε και πρόβλημα όρασης

«Mεγάλη ποσότητα φαρμάκων» που προορίζονται για την αντιμετώπιση και την θεραπεία ψυχοσωματικών διαταραχών εντόπισαν κατά τις έρευνές τους στην κατοικία του Αντρέας Λούμπιτς του συγκυβερνήτη του Airbus A320 που θεωρείται ότι προκάλεσε σκοπίμως τη συντριβή, αποκαλύπτει η Welt am Sonntag.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα του νεαρού άνδρα στο Ντίσελντορφ (δυτικά), οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν «μεγάλο αριθμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών νόσων» επισημαίνεται στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής

εφημερίδας Die Welt.

Τον νεαρό πιλότο παρακολουθούσαν επιπλέον «πολλοί νευρολόγοι και ψυχίατροι», συνεχίζει η εφημερίδα, επικαλούμενη έναν «υψηλόβαθμο ερευνητή».

Γάλλοι και Γερμανοί ερευνητές δεν θέλησαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία, όταν ερωτήθηκαν σχετικά από δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η κυριακάτικη Bild από την πλευρά της αποκαλύπτει ότι ο 28χρονος συγκυβερνήτης του Airbus της Germanwings είχε σοβαρά προβλήματα όρασης που τον έκαναν πολύ επικίνδυνο και τα οποία δεν είχε αναφέρει στην εταιρεία του.

Όπως επισημαίνεται, παραμένει άγνωστο το εάν ήταν ψυχοσωματικά ή οργανικά τα αίτια των προβλημάτων στην όραση αλλά το σίγουρο είναι πως επισκεπτόταν οφθαλμίατρο χωρίς να το γνωρίζει η Lufthansa.

Διεθνή μέσα μεταδίδουν οτι μια πιθανή εξήγηση για το άμοκ που έπιασε τον συγκυβερνήτη και κάρφωσε το αεροσκάφος στις γαλλικές Άλπεις είναι πως ενδεχομένως να είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που του είχαν συστήσει οι θεράποντες ιατροί καθώς τον ερχόμενο Ιούνιο θα υποβαλλόταν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις της εταιρείας και φοβόταν μήπως ανιχνευτούν απαγορευμένες ουσίες στο αίμα του.

Βρέθηκε το σώμα του διαμελισμένο

Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ του Σαββάτου, το πτώμα του Λιούμπιτς βρέθηκε διαμελισμένο στον τόπο της τραγωδίας και αναγνωρίστηκε με τη μέθοδο του DNA.

Δήμαρχος από την περιοχή που έπεσε το αεροπλάνο είπε στη γαλλική τηλεόραση ότι ο πατέρας του 28χρονου έχει καταρρεύσει εντελώς και φέρει στην πλάτη του όλη την ευθύνη όχι μόνο για τον χαμό του γιου του αλλά και για την πράξη του.

Είχε «δώσει σημάδια» σε πρώην του;

Λίγες ώρες νωρίτερα η γερμανική Bild δημοσίευε αποκαλυπτική συνέντευξη πρώην σύντροφου του, στην οποία υποστήριζε ότι ο Λούμπιτς της είχε πει ότι κάποια μέρα θα έκανε «κάτι που θα άλλαζε όλο το σύστημα» και ότι «όλος ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του και θα το θυμόταν».
Πηγή ethnos.gr

The post «Φαρμακαποθήκη» η κατοικία του Λούμπιτς - Είχε και πρόβλημα όρασης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα