Εξιτήριο για την Κέιτ

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο «King Edward VII» η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον, η οποία νοσηλεύθηκε για τρεις ημέρες με έντονες ναυτίες .

Οπως μετέδωσε το BBC, η δούκισσα του Κέμπριτζ βγήκε σήμερα το πρωί από το νοσοκομείο συνοδευόμενη από το σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Κέιτ εισήχθη την Δευτέρα στο νοσοκομείο με συμπτώματα υπερέμεσης, λόγω της εγκυμοσύνης

της.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ χαμογέλασε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από το νοσοκομείο, ενώ έγνεψε θετικά όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται καλύτερα.

Η Κέιτ εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της στην είσοδο του νοσοκομείου κρατώντας ένα μπουκέτο κίτρινα τριαντάφυλλα στο χέρι, πριν επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο και αναχωρήσει για το ανάκτορο του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, όπου πρόκειται να αναπαυθεί για λίγο καιρό, όπως διευκρίνισαν οι υπηρεσίες της.

Η δούκισσα διανύει λιγότερο από 12 εβδομάδες κύησης, αλλα η εγκυμοσύνη της ανακοινώθηκε επισήμως λόγω της έντονης αδιαθεσίας της.

Το παλάτι ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοομείου για την φροντίδα και τη θεραπεία της δούκισσας του Κέμπριτζ.

Το παιδί που θα αποκτήσει το πριγκιπικό ζεύγος θα είναι τρίτο στη σειρά διαδοχής και θα ανέβει στο θρόνο, είτε είναι αγόρι είτε κορίτσι, έπειτα από αλλαγές στο βασιλικό πρωτόκολλο.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα