Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2013

Από 18 έως 20 Οκτωβρίου στο Σ.Ε.Φ. υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Αττικής έθεσε υπό την αιγίδα της τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, τη μεγαλύτερη αθλητική εταιρική διοργάνωση στη χώρα μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18 μέχρι και 20 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ). Στην αθλητική εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών, οι εργαζόμενοι αθλητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις

δυνάμεις τους στον αθλητικό στίβο και να εξασκήσουν το αγαπημένο τους αγώνισμα, επιλέγοντας ανάμεσα σε ομαδικά αθλήματα (π.χ. ποδόσφαιρο 5×5, μπάσκετ 5vs5, μπάσκετ 3on3 κλπ), αλλά και σε ατομικά αθλήματα (π.χ. τένις, σκουός, πινγκ-πονγκ κλπ). Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στους Αγώνες λήγει την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013.

Οι Αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής, της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, καθώς και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Τη διοργάνωσή έχει ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας (HOCSH), στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας με σκοπό τη δραστηριοποίηση των εργαζομένων στο αγαπημένο τους άθλημα, την κινητοποίηση τους σε ενέργειες ευεξίας και υγείας, καθώς και τη δημιουργία συνθηκών για διασύνδεση μεταξύ εργαζομένων και επιχειρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα