ΕΡΤ ώρα μηδέν – κρίσιμο ΔΣ σήμερα

Έχει… ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σημερινό ΔΣ της ΕΡΤ αφού θα… ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας…ενώ αναμένεται να συζητηθεί-αποφασιστεί ποιος θα… διοικεί έστω και προσωρινά την εταιρεία ενώ επικρατούν δύο απόψεις για το πρόσωπο που θα αναλάβει τις αρμοδιότητες του διευθύνοντος συμβούλου….

Η πρώτη άποψη λέει ότι θα διορισθεί… «αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος» όπως είχε γίνει κατά το παρελθόν με το Χρήστο Παναγόπουλο.

Η

δεύτερη άποψη είναι ότι θα… εκχωρηθούν αρμοδιότητες (…κατά πάσα πιθανότητα στο… Τζ.Καλημέρη) για ορισμένα θέματα της ΕΡΤ έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες λειτουργίας της εταιρείας…μέχρι το διορισμό του νέου δ/ντος συμβούλου της ΕΡΤ !

Σε κάθε περίπτωση ο αρμόδιος υφυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου που έχει νομοθετικά και την ευθύνη της ΕΡΤ θέλει να… λυθεί το θέμα του ρόλου του δ/ντος συμβούλου αφού στην ουρά περιμένουν… οι συμβασιούχοι της ΕΡΤ που θα καλύψουν τα … «κενά» που έχουν δημιουργηθεί σε όλα τα τμήματα της ΕΡΤ !

Εμείς τόχουμε ξαναπεί ότι μέχρι την… Παρασκευή όλα θα έχουν πάρει το δρόμο τους…

Αναμένονται… σημαντικές αποφάσεις στο ΔΣ ενώ υποστηρίζεται ότι θα γίνουν και … «διορισμοί» που θα καθορίσουν το μέλλον της εταιρείας…

Κρίσιμο και με πολύ ενδιαφέρον το σημερινό… ΔΣ της ΕΡΤ όπου θα… ανατεθούν αρμοδιότητες σε πρόσωπα της εταιρείας!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα