Επιτυχόντες – άνεργοι διαγωνισμών ΑΣΕΠ της ΕΡΤ

email αναγνώστη

Σας γνωστοποιούμε ότι στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. έχουν διενεργηθεί 2 διαγωνισμοί Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ Α.Σ.Ε.Π. 72 – 02.05.2003 & ΦΕΚ Α.Σ.Ε.Π. 214 – 02.08.2005) με απαιτητικότατα προσόντα πρόσληψης. Επειδή δεν καλύφθηκαν οι θέσεις του πρώτου διαγωνισμού, προέκυψε και ο επαναληπτικός!! Από τις συνολικά εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής, πέτυχαν περίπου 230 άτομα, τα οποία και προσλήφθηκαν στην εταιρεία.
Δηλαδή από τους 2.660 υπάλληλους της

ΕΡΤ υπήρχαν και κάποιοι που διορίστηκαν με ανοιχτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ (σκληρό ΑΣΕΠ) .Για αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει καμία μέριμνα μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση , παρόλο που ο Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει προς όλες τις κατευθύνσεις πως οι επιτυχόντες ΑΣΕΠ δεν πρέπει να φοβούνται τίποτα.
Το Α.Σ.Ε.Π. δηλ. επιλέγεται να εμπλακεί στις νέες προσλήψεις του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού φορέα για να αξιολογήσει εκτός των άλλων ,και εκείνους που έχει ήδη έχει αξιολογήσει για τις ίδιες θέσεις και τις ίδιες ειδικότητες. Το οξύμωρο αυτό σχήμα , μόνο σύγχυση, αναταραχή και αμφισβήτηση των προθέσεων της κυβέρνησης μπορεί να προκαλέσει.
Ευελπιστώντας ότι η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία υπάρχουν ακόμη σε αυτή την χώρα, παρακαλώ να αναδείξετε και να δημοσιεύσετε αυτό το θέμα

Ευχαριστώ
Χ.Μπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα