Επίθεση Θέμου σε ΕΡΤ και Μαριλένα Κατσίμη (βίντεο)

Μάλλον η επιλογή του νέου μεσημεριανού διδύμου της ΕΡΤ με Μαριλένα Κατσίμη και Σίλα Σεραφείμ πέτυχε… Αφού ο Θέμος τους έπιασε στο στόμα του… Και τους στόλισε, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή τους ο υπουργός υγείας Παύλος Πολλάκης, αλλά και για το χαρακτηρισμό «μαλιάγκας» που απέδωσαν στον Γιώργο Λιάγκα!

Είναι προφανές ότι η νέα εκπομπή της ΕΡΤ

«Στούντιο 3» κατάφερε να ξεχωρίσει, μιας και μπήκε στο στόχαστρο του δημοσιογράφου που έκανε λόγο για «ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ», για «Κιτρινισμό», για τον κίνδυνο το ΕΣΡ να επιβάλει πρόστιμα, αλλά και για την προσωπική επίθεση στη Μαριλένα Κατσίμη με τις δήθεν σκληρές της ερωτήσεις κάνοντας όπως είπε χαρακτηριστικά «Αλοιφή τον Πολλάκη»! Από την κριτική του Θέμου δεν απουσίασε όμως, ούτε η περίπτωση της Ανδριάνας Παρασκευοπούλου, κατηγορώντας με το γνωστό χαριτωμένο του τρόπο την ΕΡΤ ότι έκανε «Βλαπτική αλλαγή των όρων εργασίας της».

Από την άλλη πλευρά η Μαριλένα Κατσίμη επέλεξε να απαντήσει στην κριτική του Θέμου περί «ΣΥΡΙΖΟ-ΕΡΤ»… Επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν ρώτησε τον Πολλάκη «Πείτε μας για τις άδικες επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ» επικαλούμενη το σχετικό απόσπασμα από το βίντεο… Και συμπλήρωσε ότι «Με τιμάει που ένας άνθρωπος εγνωσμένου ήθους όπως ο Θέμος Αναστασιάδης με αποδοκιμάζει γιατί αυτό δείχνει ότι μάλλον κάνω καλά τη δουλειά μου».

Πάντως η επιλογή του Θέμου να ασκήσει έντονη κριτική στο μεσημεριανό δίδυμο της ΕΡΤ δεν πρέπει να είναι άσχετη από το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη συνέντευξη με τον υπουργό υγείας ακούστηκε η γνωστή ιστορία για τη βαλίτσα με τα 5 εκ. ευρώ που περιέφερε στα ελβετικά σύνορα.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με την επίθεση του Θέμου και την απάντηση στην εκπομπή και στο Facebook της Μαριλένας Κατσίμη

The post Επίθεση Θέμου σε ΕΡΤ και Μαριλένα Κατσίμη (βίντεο) appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα