Επίθεση Σουλτς σε Καμμένο: Ενας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης

ΑΝΕΛ: Απαράδεκτη παρέμβαση

Εξαιρετικά επικριτικός απέναντι στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.

Στη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου

μάλιστα φέρεται να προσκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τον «δεξιό λαϊκιστή» κυβερνητικό του εταίρο.

«Θεωρώ τον σημερινό συνασπισμό μεταξύ του αριστερού κόμματος με αυτούς τους δεξιούς λαϊκιστές ως λάθος», φέρεται να δηλώνει ο Μάρτιν Σουλτς στην κυριακάτικη FAZ.

Σύμφωνα με το Europeonline Magazine, ο κ. Σουλτς δηλώνει στη συνέντευξή του πως «μπροστά στον κ. Καμμένο, ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο μοιάζει με διπλωμάτη που ξέρει να ελίσσεται». Το περιοδικό υποστηρίζει μάλιστα πως αυτήν την άποψή του ο κ. Σουλτς την επικοινώνησε στον κ. Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες.

Την ίδια στιγμή, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για ψυχολογικό πόλεμο Σόιμπλε σε βάρος της Ελλάδας και προσπάθεια του Βερολίνου να οδηγήσει την χώρα εκτός ευρωζώνης.
Ε.Σ.
Πηγή ethnos.gr

The post Επίθεση Σουλτς σε Καμμένο: Ενας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα