Επίθεση από Ρομά στον ΧΥΤΑ Φυλής – Τραυματίστηκε υπάλληλος

Στο νοσοκομείο της Νίκαιας διακομίστηκε εχθές το μεσημέρι υπάλληλος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα Ρομά και λαθρομεταναστών που είχαν εισέλθει παράνομα στον χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στη Φυλή.

Ο υπάλληλος, που είναι χειριστής μηχανήματος έργου, εκτελούσε εκείνη τη στιγμή εργασίες διάστρωσης προϊόντων καταστροφής (παραφαρμακευτικών, μη χημικών, προϊόντων), όταν δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση με πέτρες από τους Ρομά

και λαθρομετανάστες που είχαν εισέλθει με στόχο να τα περισυλλέξουν με προφανή στόχο να τα επαναπροωθήσουν στην αγορά.

Αμέσως συνάδελφοί του τον απομάκρυναν από τον χώρο και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Το μηχάνημα προώθησης απορριμμάτων του Συνδέσμου υπέστη εκτεταμένες φθορές από τον «πετροπόλεμο» των Ρομά και των λαθρομεταναστών.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως για το παραπάνω συμβάν και κατέφθασαν περιπολικά αυτοκίνητα. Οι αλλοδαποί ή Αθίγγανοι όμως εξαφανίστηκαν αστραπιαία μετά τον τραυματισμό του χειριστή, όπως και αστραπιαία είχαν εμφανιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα