Επιμένει ο Παπαχρήστος αλλά με νέο σενάριο

Συνεχίζεται η κόντρα ΔΟΛ με ΠΑΣΟΚ – Λαλιώτη

Συνέχεια στον πόλεμο ΔΟΛ-ΠΑΣΟΚ-Φώφης με ολίγη από Λαλιώτη και Βαρδινογιάννη που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες δίνει σήμερα ο Γ.Παπαχρήστος ο οποίος ήταν εκείνος που άναψε το φυτίλι υποστηρίζοντας ότι υπάρχει deal μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

το οποίο οργάνωσαν ο Χρ.Σπίρτζης και ο Κώστας Λαλιώτης σε γνωστή ταβέρνα. Μετά τις αντιδράσεις κυρίως του Λαλιώτη ο οποίος έστειλε δεύτερη μακροσκελή επιστολή στα ΝΕΑ για να απαντήσει στα όσα γράφονται αυτές τις μέρες, ο Γ.Παπαχρήστος επανήλθε και επιμένει ότι το deal ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ είναι υπαρκτό αλλά σήμερα αλλάζει το σκηνικό και τους πρωταγωνιστές. Ο αρθρογράφος των ΝΕΩΝ υποστηρίζει τώρα ότι το deal δεν έγινε από τον Λαλιώτη σε ταβέρνα, αλλά το deal έγινε στα γραφεία των εκδόσεων Λιβάνη χωρίς να αναφέρει τους συμμετέχοντες.

Βέβαια οι σχέσεις της οικογένειας Λιβάνη με το ΠΑΣΟΚ είναι ουσιαστικά σχέσεις «αίματος» αφού ο πατριάρχης της οικογένειας ήταν στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπανδρέου (του Γέρου της Δημοκρατίας) και στη συνέχεια το αόρατο alter ego του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ επίσης ο Ηλίας Λιβάνης αποφάσισε στις τελευταίες εκλογές να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με δεδομένο ότι τα γραφεία των εκδόσεων Λιβάνη είναι 100 μέτρα μακριά από εκείνα του ΠΑΣΟΚ θεωρητικά τουλάχιστον τα υλικά για το νέο σενάριο υπάρχουν. Εδώ που φτάσαμε όμως τα υπονοούμενα και οι σκόρπιες αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις καλό είναι να σταματήσουν. Ας βγουν στον ΔΟΛ να πουν ανοικτά το ρεπορτάζ τους. Ποιοί, πού και πότε συναντήθηκαν για να γίνει το deal να τελειώνουμε και να μην κάνουμε καθημερινά τις καφετζούδες για να αποκρυπτογραφούμε τα μηνύματα και τις σπόντες που πετάγονται δεξιά και αριστερά.

———————————————————
Διαβάστε επίσης: Ολομέτωπη επίθεση ΔΟΛ σε ΠΑΣΟΚ, Φώφη, Βαρδινογιάννη
—————————————————————————————————-

The post Επιμένει ο Παπαχρήστος αλλά με νέο σενάριο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα