Επικράτησε το κομματικό συμφέρον για Κουβέλη και ΔΗΜΑΡ από την Ελλάδα και τους έλληνες

Ο καιροσκοπισμός και το μικροκομματικό συμφέρον με απόλυτη ευθύνη της ΔΗΜΑΡ και του Φώτη Κουβέλη επικράτησαν του εθνικού συμφέροντος! Ενώ εχθές η ΔΗΜΑΡ του 6% μιλούσε για ανάγκη αναδιοργάνωσης του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, σήμερα κατέληξαν ότι πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται η ΕΡΤ

με όλο της το προσωπικό, μέχρι τη δημιουργία νέου φορέα, παρά το γεγονός ότι η προχθεσινή απόφαση του ΣτΕ αποδεχόταν το κλείσιμο της!

Έτσι, ξαφνικά ο κ. Κουβέλης επιστρέφει στη ρητορική της προηγούμενης εβδομάδας, χωρίς μάλιστα να εξηγεί τη στροφή του και με ορατό πλέον το ενδεχόμενο να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, με ό,τι συνεπάγεται αυτό! Με άλλα λόγια η χώρα κινδυνεύει να χάσει ό,τι κέρδισε όλο αυτό το διάστημα, για την ΕΡΤ και για το περιεχόμενο των συμβάσεων των εργαζομένων του μεταβατικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, όταν – θα επαναλαμβάνουμε μονότονα, δεν άνοιξε μύτη, για τις κομμένες συντάξεις, μισθούς και φάρμακα!

Προφανώς για τον κ. Κουβέλη και τη ΔΗΜΑΡ μέτρησε το κομματικό συμφέρον περισσότερο από την τύχη της Ελλάδας και των ελλήνων!

Keywords
Τυχαία Θέματα