Επί ποδός πολέμου στο STAR για την πρεμιέρα της Τατιάνας

Σήμερα η γενική πρόβα

Σήμερα Κυριακή είναι η γενική πρόβα της Τατιάνας Στεφανίδου ώστε αύριο που είναι η πρεμιέρα να είναι όλα έτοιμα.

Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του STAR αποτελεί μεγάλο στοίχημα για το κανάλι και φυσικά για την παρουσιάστρια που θα έχει να ανταγωνιστεί την Έλενη Μενεγάκη… Για αυτό το λόγο

η διοίκηση του STAR έχει δώσει τα πάντα στην Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ όλο το κανάλι είναι δίπλα της και επί ποδός πολέμου για τη μάχη που ξεκινάει. Σήμερα παραμονή της πρεμιέρας όλοι είναι στον σταθμό και εργάζονται πυρετωδώς, φροντίζοντας ο καθένας από το πόστο του να είναι όλα στην εντέλεια!

Εκτός από το γεγονός ότι όλη η διοίκηση του STAR σήμερα Κυριακή βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του σταθμού και εργάζονται στο πλευρό της Τατιάνας… ενδεικτικό της σημασίας που δίνει ο σταθμός για την επιτυχία της εκπομπής είναι ότι της διέθεσε ένα τεράστιο στούντιο διαστάσεων γηπέδου!

Η παρουσιάστρια δεδομένου ότι ξεκινάει μία εβδομάδα νωρίτερα από την Ελένη Μενεγάκη θα έχει την ευκαιρία και τον χρόνο να προχωρήσει σε διορθώσεις και βελτιώσεις της εκπομπής, ώστε την παραπάνω Δευτέρα 29 του μηνός που θα είναι το πρώτο crash test να είναι πανέτοιμη!

The post Επί ποδός πολέμου στο STAR για την πρεμιέρα της Τατιάνας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα